Κόσμος

Ντι Μάιο: Ο προϋπολογισμός που φτιάξαμε υπερασπίζεται τους ασθενέστερους

Δεν κάνει πίσω από τον προϋπολογισμό που έχει επεξεργαστεί η ιταλική κυβέρνηση. Με νέες δηλώσεις του ο Λουίτζι Ντι Μάιο τόνισε πως ο προϋπολογισμός αυτός υπερασπίζεται τους ασθενέστερους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Φτιάξαμε έναν προϋπολογισμό που υπερασπίζεται τους ασθενέστερους. Το να στηρίζει κανείς τις τράπεζες δεν σημαίνει ότι αφαιρεί χρήματα από τους πολίτες», τόνισε ο Ντι Μάιο σε συνέντευξή του στο κανάλι Rai.

«Είμαστε σε μια φάση που πρέπει να στηρίζουμε την χώρα μας και με εκπλήσσει το ότι ένας Ιταλός δηλητηριάζει το κλίμα», πρόσθεσε, με προφανή αναφορά στις χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι. «Δεν φοβάμαι την αξιολόγηση του οίκου Standard & Poor’s. Έχουμε ένα σχεδόν ανύπαρκτο ιδιωτικό χρέος και αυτό δημιουργεί οικονομική σταθερότητα», ολοκλήρωσε ο Λουίτζι Ντι Μάιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι «3 σωματοφύλακες» που πήρε ο Τραμπ κατά την φυγάδευση από την Τουρκία και οι 2 υπουργοί που άφησε στο Air Force One
Μάρκο Ρούμπιο και Σκοτ Μπέσεντ παρέμειναν στο προεδρικό αεροσκάφος ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκονταν στο φορτηγό τροφοδοσίας ψάχνοντας δρομολόγιο διαφυγής
Ντόναλντ Τραμπ
Αναφορές για απόπειρες αυτοκτονίας στο αεροπλανοφόρο «Λίνκολν» - «Ελπίζουν να μην ξυπνήσουν αύριο»
Το πλήρωμα διανύει τον ένατο μήνα στη θάλασσα και έχει συμπληρώσει 250 συνεχόμενες ημέρες χωρίς να προσεγγίσει στεριά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για αεροπλανοφόρο στη σύγχρονη εποχή
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln στην Αραβική Θάλασσα
7