Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ντιμιτρόφ: Υπόσχεται “μακεδονικές” ντομάτες στους Ευρωπαίους

Ντιμιτρόφ

Εδώ οι καλές “μακεδονικές” ντομάτες διατρανώνει μέσω Facebook ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ. Και τις υπόσχεται σε όποιον στηρίξει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της χώρας του με την Ε.Ε. Όχι φυσικά για να τις πετάξει.

Κέρασμα στους Ευρωπαίους προσφέρει ο Νικολά Ντιμιτρόφ. Και διαιτητικό κιόλας. Οι “μακεδονικές” ντομάτες είναι οι καλύτερες στον κόσμο άλλωστε, σύμφωνα με τον Σκοπιανό ΥΠΕΞ.

Στις 28 και τις 29 Ιουνίου, οι ηγέτες των κρατών μελών της Ε.Ε. συναντώνται ξανά στις Βρυξέλλες. Ένα από τα θέματα που θα συζητήσουν θα είναι και η διεύρυνση της Ένωσης. Η ΠΓΔΜ, μετά τη συμφωνία με την Ελλάδα για το όνομα, περιμένει να πάρει ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

Ντιμιτρόφ: Ένα καφάσι… “μακεδονικές” ντομάτες από μένα!

Για να… πείσει τους Ευρωπαίους να στηρίξουν την υποψηφιότητα της ΠΓΔΜ, ο Νικολά Ντιμιτρόφ ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια φωτογραφία από ένα γκουρμέ πιάτο ντομάτες. Κομμένες ροδέλες, με σκόρδο και μαϊντανό.

Και τη συνόδευσε με μια λεζάντα: «Η πιο νόστιμη ντομάτα στον κόσμο! Όποιος υποστηρίξει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της “Μακεδονίας” με την Ε.Ε. την ερχόμενη εβδομάδα, του υποσχόμαστε να του στείλουμε ένα φρέσκο πακέτο “μακεδονικές” ντομάτες με το ταχυδρομείο».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις