Κόσμος

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Στρατιωτική εκπαίδευση με μποξ, πυγμαχία και κάμψεις οι Κροάτες χούλιγκαν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στρατιωτικά γυμνάσια περνάνε οι Κροάτες χούλιγκαν που επιτέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να είναι εκπαιδευμένοι για τις επιθέσεις που πραγματοποιούν κατά οπαδών άλλων ομάδων.

Ο Alpha στο ρεπορτάζ του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων φέρνει στο φως φωτογραφικό υλικό από ιστοσελίδες των ακροδεξιών χούλιγκαν Bad Blue Boys και όπως φαίνεται κάνουν κανονική στρατιωτική εκπαίδευση.

Προπόνηση πυγμαχίας, μποξ κάμψεις και προετοιμασία με σαφείς οδηγίες για το πως θα επιτεθούν στους αντίπαλους οπαδούς. Μάλιστα δεν κρύβουν τα ακροδεξιά τους αισθήματα καθώς σε λογαριασμός του στο Telegram, πόσταραν φωτογραφία του Ρούντολφ Ες, με τη λεζάντα «δεν θα ξεχαστείς ποτέ».

Η ομάδα που εκπαιδεύεται αποτελείται από «επίλεκτους» οργανωμένους οπαδούς, αυτούς που θεωρούνται ετοιμοπόλεμοι για τις αποστολές τους και είναι γνωστοί ως «εξολοθρευτές» και είναι πάντα μαυροφορεμένοι.

Μάλιστα η Νέα Φιλαδέλφεια δεν είναι η μόνη περιοχή στην οποία έχουν κάνει απόβαση, καθώς το ίδιο έχουν κάνει και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, με σκοπό τις συμπλοκές με οπαδούς άλλων ομάδων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ διαπράττει «εξόντωση» στη Δυτική Όχθη και συνεχιζόμενη γενοκτονία στη Γάζα, λένε ερευνητές του ΟΗΕ 
Νέα έκθεση της Ανεξάρτητης Διεθνούς Επιτροπής Έρευνας μιλά για κρατική πολιτική συντονισμένης βίας κατά αμάχων. Το Ισραήλ αναφέρεται σε «εκστρατεία παραπληροφόρησης»
Γάζα, ισραηλινή επίθεση
Μακρόν: Ανεπαρκή τα μέτρα στις διαδηλώσεις της 17ης Οκτωβρίου – Επικίνδυνη η 5η Νοεμβρίου, προειδοποίησε
Αναφορικά με τα μέτρα το Σάββατο (24.10.2026) ο Γάλλος πρόεδρος είπε ότι «η τάξη διατηρήθηκε» και ότι «η οργάνωση και η διορατικότητα» προστάτευσαν τους ανθρώπους και εγγυήθηκαν το δικαίωμα στη διαμαρτυρία
Ο Μακρόν στη Μασσαλία
Parcoursup, 28 μαθητές ανά τάξη και πανεπιστήμια: Τα 5 μέτρα του Σεμπαστιάν Λεκορνί για να κατευνάσει την οργή των μαθητών στη Γαλλία μετά τις διαδηλώσεις
Εκπρόσωποι των μαθητικών και φοιτητικών συνδικαλιστικών οργανώσεων συναντώνται το απόγευμα με τον Γάλλο πρωθυπουργό Λεκορνί στο Ματινιόν
Επεισόδια στη Γαλλία
Η AI «Οδύσσεια» του Έλον Μασκ κάνει πρεμιέρα: Τα πρώτα επτά λεπτά και η κόντρα με τον Κρίστοφερ Νόλαν
Το Grok Imagine δημοσίευσε το πρώτο επεισόδιο της διασκευής του ομηρικού έπους με τεχνητή νοημοσύνη, κλιμακώνοντας την κριτική του Έλον Μασκ κατά της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν
Οδύσσεια