Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ σας εύχονται “Καλά Χριστούγεννα”

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ σας εύχονται “Καλά Χριστούγεννα”

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ φόρεσαν τα γιορτινά τους και πόζαραν για την επίσημη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Λευκού Οίκου. Ωστόσο, αυτή η χριστουγεννιάτικη κάρτα ήταν λίγο διαφορετική… λίγο παράξενη, μιας και τόσο ο Ντόναλντ όσο και η Μελάνια είναι πολύ στημένοι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ φορώντας το επίσημο μαύρο σμόκιν του χαμογελάει και μοιάζει λίγο με… cartoon. Δίπλα του η Μελάνια Τραμπ κρατώντας το χέρι του ποζάρει και εκείνη χαμογελαστή φορώντας ένα μαύρο φόρεμα το οποίο φτάνει σχεδόν μέχρι τον αστράγαλο. Το φόρεμα είχε ένα περίεργο σχέδιο από παγέτα και η αλήθεια είναι δεν πήγαινε ιδιαίτερα στην εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ.

Τι δείχνει η συγκεκριμένη χριστουγεννιάτικη κάρτα

Πάντως, η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Λευκού Οίκου για το 2017 είναι λίγο αστεία… ωστόσο κρύβει μία πικρή αλήθεια. Σύμφωνα με ειδικούς που μίλησαν στην express.co.uk, η γλώσσα του σώματος δείχνει ότι η φωτογραφία δεν είναι τόσο αθώα…

Για την ακρίβεια, αναφέρουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ περνάει το μήνυμα… πως είναι εκείνος ένας ισχυρός ηγέτης! Η Μελάνια Τραμπ στέκεται δίπλα του για να δείξει ότι είναι ισότιμη, ωστόσο, το χέρι της είναι λίγο πιο πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ… καθώς εκείνος είναι ο ηγέτης!

Επίσης, όπως αναφέρουν, το μήνυμα που περνάει ο Λευκός Οίκος φέτος δεν είναι οικογενειακό ή μήνυμα αγάπης αλλά… δύναμης! Η φωτογραφία είναι πιο ισχυρή και κυρίως πιο αυστηρή, χωρίς παιδιά, κατοικίδια ή αλλά… μόνο το προεδρικό ζευγάρι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις