Site icon NewsIT

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ σας εύχονται “Καλά Χριστούγεννα”

15.12.2017 | 15:58
Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ σας εύχονται “Καλά Χριστούγεννα”

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ φόρεσαν τα γιορτινά τους και πόζαραν για την επίσημη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Λευκού Οίκου. Ωστόσο, αυτή η χριστουγεννιάτικη κάρτα ήταν λίγο διαφορετική... λίγο παράξενη, μιας και τόσο ο Ντόναλντ όσο και η Μελάνια είναι πολύ στημένοι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ φορώντας το επίσημο μαύρο σμόκιν του χαμογελάει και μοιάζει λίγο με… cartoon. Δίπλα του η Μελάνια Τραμπ κρατώντας το χέρι του ποζάρει και εκείνη χαμογελαστή φορώντας ένα μαύρο φόρεμα το οποίο φτάνει σχεδόν μέχρι τον αστράγαλο. Το φόρεμα είχε ένα περίεργο σχέδιο από παγέτα και η αλήθεια είναι δεν πήγαινε ιδιαίτερα στην εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ.

Τι δείχνει η συγκεκριμένη χριστουγεννιάτικη κάρτα

Πάντως, η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Λευκού Οίκου για το 2017 είναι λίγο αστεία… ωστόσο κρύβει μία πικρή αλήθεια. Σύμφωνα με ειδικούς που μίλησαν στην express.co.uk, η γλώσσα του σώματος δείχνει ότι η φωτογραφία δεν είναι τόσο αθώα…

Για την ακρίβεια, αναφέρουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ περνάει το μήνυμα… πως είναι εκείνος ένας ισχυρός ηγέτης! Η Μελάνια Τραμπ στέκεται δίπλα του για να δείξει ότι είναι ισότιμη, ωστόσο, το χέρι της είναι λίγο πιο πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ… καθώς εκείνος είναι ο ηγέτης!

Επίσης, όπως αναφέρουν, το μήνυμα που περνάει ο Λευκός Οίκος φέτος δεν είναι οικογενειακό ή μήνυμα αγάπης αλλά… δύναμης! Η φωτογραφία είναι πιο ισχυρή και κυρίως πιο αυστηρή, χωρίς παιδιά, κατοικίδια ή αλλά… μόνο το προεδρικό ζευγάρι.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version