Κόσμος

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ σας εύχονται “Καλά Χριστούγεννα”

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ φόρεσαν τα γιορτινά τους και πόζαραν για την επίσημη Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Λευκού Οίκου. Ωστόσο, αυτή η χριστουγεννιάτικη κάρτα ήταν λίγο διαφορετική... λίγο παράξενη, μιας και τόσο ο Ντόναλντ όσο και η Μελάνια είναι πολύ στημένοι.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ντόναλντ Τραμπ φορώντας το επίσημο μαύρο σμόκιν του χαμογελάει και μοιάζει λίγο με… cartoon. Δίπλα του η Μελάνια Τραμπ κρατώντας το χέρι του ποζάρει και εκείνη χαμογελαστή φορώντας ένα μαύρο φόρεμα το οποίο φτάνει σχεδόν μέχρι τον αστράγαλο. Το φόρεμα είχε ένα περίεργο σχέδιο από παγέτα και η αλήθεια είναι δεν πήγαινε ιδιαίτερα στην εντυπωσιακή Μελάνια Τραμπ.

melania donald

Τι δείχνει η συγκεκριμένη χριστουγεννιάτικη κάρτα

Πάντως, η χριστουγεννιάτικη κάρτα του Λευκού Οίκου για το 2017 είναι λίγο αστεία… ωστόσο κρύβει μία πικρή αλήθεια. Σύμφωνα με ειδικούς που μίλησαν στην express.co.uk, η γλώσσα του σώματος δείχνει ότι η φωτογραφία δεν είναι τόσο αθώα…

Για την ακρίβεια, αναφέρουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ περνάει το μήνυμα… πως είναι εκείνος ένας ισχυρός ηγέτης! Η Μελάνια Τραμπ στέκεται δίπλα του για να δείξει ότι είναι ισότιμη, ωστόσο, το χέρι της είναι λίγο πιο πίσω από τον Ντόναλντ Τραμπ… καθώς εκείνος είναι ο ηγέτης!

Επίσης, όπως αναφέρουν, το μήνυμα που περνάει ο Λευκός Οίκος φέτος δεν είναι οικογενειακό ή μήνυμα αγάπης αλλά… δύναμης! Η φωτογραφία είναι πιο ισχυρή και κυρίως πιο αυστηρή, χωρίς παιδιά, κατοικίδια ή αλλά… μόνο το προεδρικό ζευγάρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Reuters: Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ επιτέθηκαν σε φιλοϊρανικές δυνάμεις στο Ιράκ κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Ιράν
Οι συνεχείς επιθέσεις από δεύτερο μέτωπο στο Ιράκ ώθησαν τη Σαουδική Αραβία και το Κουβέιτ να χάσουν την υπομονή τους με τις πολιτοφυλακές, οι οποίες συλλογικά διοικούν δεκάδες χιλιάδες μαχητές και οπλοστάσια
Διαδηλωτές έξω από το προξενείο του Κουβέιτ, μετά την πτώση ρουκετών που εκτοξεύθηκαν από την πλευρά του Κουβέιτ σε μια κατοικία στο Χορ αλ-Ζουμπάιρ της πόλης Μπασρ, στο Ιράκ