Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: Είμαι απογοητευμένος με τον Πούτιν αλλά δεν έχω τελειώσει μαζί του

«Θα έχουμε μια σπουδαία συζήτηση. Θα πω: "Αυτό είναι καλό, πιστεύω πως πλησιάζουμε να τα καταφέρουμε" και μετά αυτός θα ισοπεδώσει ένα κτίριο στο Κίεβο»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την αγαπημένη του λέξη «σπουδαία» ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να περιγράψει τη συζήτηση είχε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για τον πόλεμο που έχει εξαπολύσει η Ρωσία στην Ουκρανία. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας σε συνέντευξή του στο BBC λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του ότι θα δώσει νέα όπλα για την Ουκρανία, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και απείλησε τη Ρωσία με κυρώσεις σχολίασε ότι είναι απογοητευμένος με τον Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα μαζί του.

«Είμαι απογοητευμένος μαζί του (με τον Πούτιν), αλλά δεν έχω τελειώσει μαζί του», δήλωσε ο Τραμπ στο BBC.

«Θα έχουμε μια σπουδαία συζήτηση. Θα πω: “Αυτό είναι καλό, πιστεύω πως πλησιάζουμε να τα καταφέρουμε” και μετά αυτός θα ισοπεδώσει ένα κτίριο στο Κίεβο», πρόσθεσε ο πρόεδρος.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε τη Δευτέρα, νέα όπλα για την Ουκρανία και απείλησε με κυρώσεις αυτούς που αγοράζουν ρωσικές εξαγωγές, αν η Ρωσία δεν δεχθεί μια ειρηνευτική συμφωνία, σε μια μείζονα αλλαγή πολιτικής που προκλήθηκε από την απογοήτευση εξαιτίας των συνεχιζόμενων επιθέσεων της Μόσχας στη γείτονά της.

Ο Λευκός Οίκος δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα του Reuters για σχόλιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δηλώνει ότι θα συναντηθεί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν εντός του έτους: «Η Βόρεια Κορέα έχει 57 πυρηνικά όπλα»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε ότι διατηρεί «πολύ καλή σχέση» με τον Βορειοκορεάτη ηγέτη - Οι εκτιμήσεις ειδικών για το πυρηνικό οπλοστάσιο της Πιονγκγιάνγκ
Κιμ Γιονγκ Ουν, Ντόναλντ Τραμπ
Πούτιν για τις ουκρανικές επιθέσεις στην «Amazon της Ρωσίας»: «Δεν υπάρχουν κρίσιμες συνέπειες»
Το Κίεβο υποστηρίζει ότι επτά από τα δέκα μεγαλύτερα κέντρα logistics της Wildberries έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας - Εντολή για αποκατάσταση των εγκαταστάσεων που υπέστησαν ζημιές
Βλαντιμίρ Πούτιν, Ρωσία