Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ η επιστροφή! 17 tweets σε μια ώρα μέσα από το νοσοκομείο

Ο Ντόναλντ Τραμπ αισθάνεται κολλημένος στο twitter στην τοποθεσία Νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ. Κάπως έτσι μόνο μπορεί να περιγραφεί το γεγονός ότι από την ώρα που ξύπνησε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ τουιτάρει με ρυθμούς πολυβόλου μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται με κορονοϊό.

Μετρήσαμε 17 tweets μέσα σε μια ώρα και αυτό έχει ήδη ιντρογκάρει του χρήστες του twitter οι οποίοι κάνουν και την σχετική πλάκα. «Κάποιος έχει ένα κανονικό ξύπνημα στις 7 το πρωί στο νοσοκομείο», έγραψε χρήστης και ένας άλλος έγραψε: «Του δίνουν δεξαμεθαζόνη που μπορεί να προκαλέσει σύγχιση. Τείνω να συμφωνήσω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πάγωσαν» Δανία, Ρωσία, ΗΠΑ και Ιαπωνία – Εικόνες χάους στους δρόμους που «βούλιαξαν» στο χιόνι
Στην Κοπεγχάγη αυτοκίνητα κόλλησαν στο χιόνι, στην Αγία Πετρούπολη τα κανάλια πάγωσαν, το Τόκιο ντύθηκε στα λευκά, ενώ η Νέα Υόρκη αντιμετωπίζει το πιο ακραίο ψύχος από το 2018
Άνδρας καθαρίζει το χιόνι στο Άαλμποργκ της Δανίας