Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ: Καυχιόταν ότι γνώριζε τα «άπλυτα» της ερωτικής ζωής του Εμάνουελ Μακρόν

Ντόναλντ Τραμπ: Καυχιόταν ότι γνώριζε τα «άπλυτα» της ερωτικής ζωής του Εμάνουελ Μακρόν

Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να καυχιόταν κατά τη διάρκεια της θητείας του αλλά και μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο, ότι γνωρίζει τα «άπλυτα της ερωτικής ζωής» του Εμανουέλ Μακρόν. Δύο πηγές έκαναν δηλώσεις σε αμερικανικό περιοδικό για τα… «κουτσομπολιά» που διέδιδε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Οι πηγές που μίλησαν στο αμερικανικό περιοδικό Rolling Stone, ανέφεραν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ενημερωθεί για την ερωτική ζωή του Εμανουέλ Μακρόν από «πληροφορίες» που είτε είχε δει είτε του τις είπαν.

Μία από τις δύο πηγές ανέφερε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έδωσε λεπτομέρειες για όσα γνώριζε για τον Γάλλο πρόεδρο. Ωστόσο, επειδή όλοι γνωρίζουν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ενδιαφερόταν για… κουτσομπολιά, «είναι δύσκολο να πει κανείς αν έλεγε βλακείες», είπε η πηγή.

«Info re: President of France»: Τι περιέχει ο φάκελος;

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο Ντόναλντ Τραμπ διέθετε πληροφορίες που εξέθεταν τον Εμανουέλ Μακρόν αλλά, στην πρόσφατη έφοδο του FBI στο θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, το Mar-a-Lago κατασχέθηκε μεταξύ άλλων και ένας φάκελος που έφερε την ονομασία «info re: President of France». Δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί εάν το περιεχόμενο του φακέλου διαθέτει πληροφορίες από αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ή αν όσα αναγράφονται είναι απόρρητα.

Η Τζένιφερ Παλμιέρι, πρώην συνεργάτιδα της Χίλαρι Κλίντον, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο φάκελος να περιέχει «kompromat», κάνοντας χρήση του ρωσικού όρου, για πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκβιασμό.

Παρόλα αυτά, εκπρόσωπος της γαλλικής προεδρίας διευκρίνισε στο αμερικανικό περιοδικό ότι δεν υπήρξε ερώτημα στην κυβέρνηση Τζο Μπάιντεν για πληροφορίες σχετικά με τα έγγραφα που κατασχέθηκαν στο θέρετρο του Τραμπ στη Φλόριντα.

«Λαπάς» και «60 κιλά μανίας» ο Εμανουέλ Μακρόν

Η σχέση των δύο προέδρων, κατά την διάρκεια της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ, δεν φαίνεται να ήταν και τόσο ήρεμη.

Αρχικά, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δείξει ότι στηρίζει την Μαρίν Λεπέν στις προεδρικές εκλογές του 2017. Μάλιστα την κάλεσε στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη και μιλούσε γι’ αυτήν ιδιαίτερα θετικά σε συνεντεύξεις του.

Ο είχε απειλήσει ότι ο Μακρόν απείλησε ότι θα αποκλείσει τον Ντόναλντ Τραμπ από κοινή διακήρυξη ενότητας της G7. Αν και το 2019 θέλησε να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους, στέλνοντας στον Ντόναλντ Τραμπ «δέντρο φιλίας» για να το φυτέψει στον Λευκό Οίκο, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε.

Η πρώην βοηθός του Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ μάλιστα, έγραψε στο βιβλίο της ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αποκαλούσε τον Μακρόν «λαπά» και σχολίαζε αξιώτικά ότι ο Γάλλος πρόεδρος ήταν «60 κιλά μανίας».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις