Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: Να παραμείνουμε ενωμένοι και να μην αφήσουμε να νικήσει το Κακό

Νέα ανάρτηση στα social media έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του, ευχαριστώντας τον Θεό που απέτρεψε το αδιανόητο και καλώντας τους Αμερικανούς να παραμείνουν ενωμένοι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ τραυματίστηκε στο πάνω μέρος του δεξιού αυτιού από τους πυροβολισμούς του δράστη της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του, που σύμφωνα με το FBI, ήταν ο 20χρονος Τόμας Μάικλ Κρουκς από την Πενσιλβάνια.

«Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικότερο από ποτέ, να παραμείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τον αληθινό χαρακτήρα μας ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι», ανέφερε ο Τραμπ σε μία ανάρτηση του στην πλατφόρμα Truth Social.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις και τις προσευχές σας χθες, καθώς ήταν μόνο ο Θεός που απέτρεψε να συμβεί το αδιανόητο. Αλλά μην φοβάστε, παρά παραμείνετε ανθεκτικοί στην πίστοι μας και προκλητικοί απέναντι στην κακία. Η αγάπη μας πηγαίνει στα υπόλοιπα θύματα και τις οικογένειές τους. Προσεύχομαστε για την ανάρρωση αυτών που τραυματίστηκαν και κρατάμε στις καρδιές μας τη μνήμη του πολίτη που βρήθηκε φριχτό θάνατο. Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικότερο από ποτέ, να παραμείνουμε ενωμένοι και να δείξουνε τον αληθινό χαρακτήρα μας ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι και να μην επιτρέψουμε στο Κακό να νικήσει. Αγαπώ ειλικρινά τη χώρα μας και σας αγαπώ όλους και ανυπομονώ να μιλήσω στη διάσκεψη αυτή την εβδομάδα στο Ουινσκόνσιν», γράφει στο μήνυμά του ο πρών πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. 

trump anartisi

Πρόκειται για τη δεύτερη ανάρτησή του μετά τον τραυματισμό του στο αυτί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ρωσία κατηγορεί τις ΗΠΑ ότι «γκρεμίζουν» το διεθνές σύστημα με τις απειλές στο Ιράν και τη σύλληψη του Μαδούρο
«Οι Αμερικανοί συνάδελφοί μας φαίνονται αναξιόπιστοι όταν ενεργούν με αυτόν τον τρόπο» λέει η Μόσχα ενώ η εισβολή της στην Ουκρανία συμπληρώνει τέσσερα χρόνια
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ταϊλάνδη: 32 οι νεκροί από την κατάρρευση γερανού σε τρένο, πάνω από 60 τραυματίες
Επτά από τους 60 τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ τρεις αγνοούνται - Από την πτώση του γερανού εκτροχιάστηκε το τρένο το οποίο συνέδεε την πρωτεύουσα Μπανγκόκ με την επαρχία Ούμπον Ράτσατανι
Πολύνεκρο δυστύχημα με τρένο στην Ταϊλάνδη
Τραμπ: «Οι ΗΠΑ χρειάζονται την Γροιλανδία – Το NATO να βοηθήσει ώστε να την πάρουμε αλλιώς θα το κάνουν Ρωσία ή Κίνα»
«Το ΝΑΤΟ γίνεται πολύ πιο ισχυρό και αποτελεσματικό με τη Γροιλανδία στα χέρια των ΗΠΑ, οτιδήποτε λιγότερο είναι απαράδεκτο» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος
Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 32 λεπτά