Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Ανέβασε βίντεο – παρωδία με τον πατέρα του να… ξυλοφορτώνει τον Τζο Μπάιντεν

Φάρελ Ουίλιαμς

Τα… αισθήματα του πατέρα του ερμηνεύει ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ απέναντι στον νικητή των προεδρικών εκλογών, τον Τζο Μπάιντεν

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον πατέρα του να χτυπά τον Μπάιντεν, σε ένα… “remake” σκηνής της ταινίας “A Bronx Tale’s bar” του 1993 με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο και συγκεκριμένα τη σκηνή με το ξύλο στο σαλούν – μπαρ.

Ο γιος του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ έγραψε μάλιστα και απειλητική λεζάντα που αναφέρει για τους Δημοκρατικούς: “Τώρα δεν μπορείτε να φύγετε!!!”.

Στο βίντεο φαίνεται ο πρόεδρος Τραμπ να μπαίνει σε σαλούν – μπαρ και να ξεκινά γρονθοκοπώντας τον Μπάιντεν, ενώ στον καβγά τρέχουν να πάρουν μέρος στο πλευρό του Ρεπουμπλικάνου κροίσου ο Μάικ Πένς, ο Ρούντι Τζουλιάνι, κι ο πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϋ, Κρις Κρίστι.

Οι σκηνές στο σαλούν – μπαρ είναι χαοτικές και διακρίνονται ακόμη τα… κεφάλια των Κάμαλα Χάρις, Μπάρακ Ομπάμα, Χίλαρι Κλίντον και Νάνσι Πελόζι, όλοι από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

Τα πολιτικά πρόσωπα στο βίντεο του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ παίρνουν τη θέση των ηθοποιών της ταινίας του 1993 “A Bronx Tale’s bar”, και συγκεκριμένα στη σκηνή που πέφτει ξύλο στο σαλούν – μπαρ.

Η Καμάλα Χάρις, ο Μπαράκ Ομπάμα, η Νάνσυ Πελόσι, η Χίλαρι Κλίντον και ο εκλεγμένος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κάθονται στο μπαρ, όταν εισβάλει ο Ντόναλντ Τραμπ και η παρέα του…

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)

 

Δείτε και το αυθεντικό στιγμιότυπο από την κινηματογραφική ταινία του 1993:

Να σημειωθεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο οποίος ανέβασε το βίντεο – παρωδία στο Instagram, παραμένει σε καραντίνα, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις