Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Ντρεπόμαστε για αυτό”! Δίδυμες χάλασαν 250.000 για να γίνουν ολόιδιες και το μετάνιωσαν!

“Ντρεπόμαστε για αυτό”! Δίδυμες χάλασαν 250.000 για να γίνουν ολόιδιες και το μετάνιωσαν!

Έχοντας ξοδέψει γύρω στις 250.000 δολάρια σε πλαστικές επεμβάσεις, οι δίδυμες αδερφές Anna και Lucy DeCinque δηλώνουν μετανιωμένες για την απόφασή τους.
 

Οι δίδυμες αδερφές από το Περθ ξόδεψαν μια περιουσία για να γίνουν πανοιμοιότυπες, βάζοντας εμφυτεύματα στήθους, φουσκώνοντας τα χείλη τους και κάνοντας τατουάζ φρυδιών και eyeliner. Ξόδεψαν επίσης πολλά χρήματα για θεραπείες με λέιζερ προκειμένου να παραμείνουν αψεγάδιαστες.

Θέλουν πλέον να επιστρέψουν σε μια πιο φυσική εμφάνιση. “Αυτό που πιστεύαμε κάποτε για όμορφο τώρα το βρίσκουμε άσχημο”, εξήγησαν στο New Idea. Έχουν αρχίσει να παίρνουν αντικαταθλιπτικά για να πολεμήσουν τη δυσμορφία των σωμάτων τους και προσπαθούν να διορθώσουν την κατάσταση, ελπίζοντας ότι θα ανακτήσουν την αρχική τους εμφάνιση.

Παρά την απροθυμία τους για περαιτέρω χειρουργικές επεμβάσεις, οι δύο 31χρονες γυναίκες εξακολουθούν να επιμένουν σε εκτεταμένη περιποίηση της επιδερμίδας τους. Ο σύντροφός τους Ben μάλιστα αστειεύτηκε πως θα μπορούσε να διαβάσει ένα ολόκληρο μυθιστόρημα μέχρι να ολοκληρώσουν τη ρουτίνα περιποίησής τους.

Ενώ έχουν αποδεχθεί τη διάγνωσή τους, οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι κάποιες συνήθειες είναι δυσκολότερο να κοπούν από άλλες. “Κοιτάζουμε για ψεγάδια κάθε μέρα”, τόνισε στο περιοδικό η Lucy, επισημαίνοντας πως αν η μια τους έχει ένα σπυράκι δεν θα βγουν από το σπίτι.

Κοιτάζοντας στο παρελθόν, ούτε η Anna ούτε η Lucy αισθάνονται θετικά για τις επιλογές πλαστικών επεμβάσεων. “Ντρεπόμαστε για αυτό που κάναμε στον εαυτό μας”, υποστήριξε η Lucy. Οι δύο αδερφές ενθαρρύνουν τα κορίτσια που αγωνίζονται στην καθημερινή τους ζωή λόγω της εμφάνισής τους να μιλήσουν στους γονείς τους ή σε κάποιο γιατρό.

Οι δίδυμες γυναίκες αποκάλυψαν πέρυσι ότι δεν έχουν περάσει πάνω από μία ώρα χωριστά και πως σκοπεύουν να παντρευτούν τον ίδιο άνθρωπο. Οι τρεις τους γιόρτασαν την 5η τους επέτειο, με τις δύο γυναίκες να αποκαλύπτουν πως πρόκειται να παντρευτούν τον Ben. “Είμαστε μαζί του εδώ και 5 χρόνια. Θέλουμε να τον παντρευτούμε. Δεν είναι παράξενο για εμάς και είμαστε ευτυχισμένες. Δεν κάνουμε κακό σε κανέναν”, σημείωσαν οι δύο αδερφές.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε