Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο Jimmy Fallon τραγούδησε με τον Billy Idol και μείναμε με το στόμα ανοικτό (video)

Ο Jimmy Fallon τραγούδησε με τον Billy Idol και μείναμε με το στόμα ανοικτό (video)

Η είδηση δεν είναι ότι ο Jimmy Fallon, αυτός ο πολυτάλαντος άνθρωπος τραγούδησε υπέροχα άλλο ένα τραγούδι με την μπάντα του, τους Roots για να κρατήσουν συντροφιά στον κόσμο στην καραντίνα.

Η είδηση είναι ότι ξαναείδαμε μετά από χρόνια τον Billy Idol και ότι συνειδητοποιήσαμε εμείς οι άνω των 45 ότι μεγάλωσε κι αυτός μαζί μας. Ο όνομα και πράγμα την δεκαετία το 80 Billy Idol έχει πει ένα από τα ωραιότερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ. Το Dancing with Myself.

Για να μην τα πολυλογούμε και να κλαιγόμαστε για τα χρόνια που πέρασαν, στο βίντεο -μαζί με τον Fallon, την οκταμελή μπάντα Roots και τον πολύ ενθουσιώδη Billy Idol- η ερμηνεία «διακόπτεται» από κλιπάκια φανατικών θαυμαστών του «Tonight Show», οι οποίοι χορεύουν ο καθένας μόνος του στο σπίτι του.

Δείτε το βίντεο και τον Billy Idol

 Ο Billy Idol είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο φεστιβάλ στο Ashbury Park του Νιου Τζέρσεϊ «2020 Sea.Hear.Now Festival» στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου. Εκεί θα είναι οι Pearl Jam, Patti Smith, Beach Boys, Avett Brothers, Cage the Elephant, Phoebe Bridges, Ani DiFranco, μεταξύ άλλων.

Όμως, λόγω της πανδημίας, η εκδήλωση ενδέχεται να ακυρωθεί ή να αναβληθεί για του χρόνου, αλλά προς το παρόν εξακολουθούν να διατίθενται εισιτήρια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις