Κόσμος

Ο Travis Scott ανακοίνωσε την επιστροφή του Astroworld Festival

Ο Αμερικανός ράπερ και ιδρυτής του Φεστιβάλ, Travis Scott,  με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσε την είδηση και έγραψε: «Θα τα πούμε το επόμενο έτος… στο Astrofest». «Μείνετε ασφαλείς» πρόσθεσε.

Το Astroworld Fest διοργανώθηκε πρώτη φορά το 2018 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο, τον Νοέμβριο στη γενέτειρά του καλλιτέχνη, το Χιούστον του Τέξας.

Στο πρώτο Φεστιβάλ συμμετείχαν οι Scott, Post Malone, Lil Wayne, Young Thug, Rae Sremmurd, Gunna, Houston All Stars, Sheck Wes, Metro Boomin, Trippie Redd, Virgil Abloh, Smokepurpp και Tommy Genesis.

Στο Φεστιβάλ του 2019 επίσης συμμετείχαν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων οι Φαρέλ Γουίλιαμς, Μέριλιν Μάνσον, Gucci Mane, DaBab και άλλοι.

Οι ημερομηνίες και οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες στη διοργάνωση του 2021 δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν από τον Σκοτ να ανέβει τη σκηνή μαζί με τους φίλους του στη βιομηχανία και τους καλλιτέχνες που συνεργάζονται με τη δισκογραφική του εταιρεία, Cactus Jack.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σερβία: Ο πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς εμπλέκεται στα «ανθρώπινα σαφάρι» του Σαράγεβο
Έρευνα στο Μιλάνο για τα «ανθρώπινα σαφάρι» της πολιορκίας του Σαράγεβο εμπλέκει πλούσιους ξένους τουρίστες και επαναφέρει τις υποψίες ότι ο Βούτσιτς βρέθηκε σε θέσεις Σέρβων ελεύθερων σκοπευτών
Ο Πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς
Αλβανία: Δικαστήριο αποπέμπει την αναπληρώτρια πρωθυπουργό μετά από βαριές κατηγορίες για διαφθορά – Καταιγίδα για την κυβέρνηση Ράμα
Ειδικό δικαστήριο στα Τίρανα παύσε τη Μπελίντα Μπαλούκου, στενή σύμμαχο του Έντι Ράμα, μετά τις διώξεις για την ανάθεση έργου 190 εκατ. ευρώ
Η Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Υποδομών και Ενέργειας της Αλβανίας, Μπελίντα Μπαλούκου
Η Ρωσία μοιράζει χρήμα σε ουκρανούς εφήβους για να κάνουν σαμποτάζ στη χώρα τους
Ανήλικοι από την Ουκρανία στρατολογούνται μέσω Telegram και άλλων πλατφορμών για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε στρατιωτικούς ή πολιτικούς στόχους, με αντάλλαγμα αμοιβές συχνά ελάχιστες, γράφει το BBC
Σύλληψη στην Ουκρανία