Κόσμος

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο έφτασε στο Ισραήλ, πρώτο σταθμό στην περιοδεία στη Μέση Ανατολή

Ο Ρούμπιο θα μεταβεί στην Ιερουσαλήμ και την Κυριακή (16/02/2025) θα έχει συνομιλίες με Ισραηλινούς ηγέτες
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο έφτασε το Σάββατο (15/02/2025)το βράδυ στο Ισραήλ, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του στη Μέση Ανατολή, με επόμενους σταθμούς του τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν στο Ισραήλ.

Ο Ρούμπιο θα μεταβεί στην Ιερουσαλήμ και αύριο Κυριακή (16/02/2025) θα έχει συνομιλίες με Ισραηλινούς ηγέτες, κατά τις οποίες θα τονίσει την πρόταση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να πάρουν οι ΗΠΑ τον έλεγχο της Λωρίδας της Γάζας, η οποία έχει καταστραφεί από περισσότερους από 15 μήνες πολέμου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έκρηξη οργής στη Γαλλία: Τα «κίτρινα γιλέκα» επιστρέφουν στους δρόμους και ενώνονται με τους διαμαρτυρόμενους μαθητές
Μια διαδικτυακή έκκληση με τίτλο «Κίτρινα Γιλέκα και Νεολαία» προτρέπει «Κίτρινα Γιλέκα, Γενιά Ζ, Αγανακτισμένους, αγρότες, πυροσβέστες, εργαζόμενους κ.α. να ενωθούν στα αιτήματά τους
REUTERS