Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο αμήχανος Ερντογάν – Ψέλλισε μόνο μια καλημέρα στ’ αγγλικά στην Ελισάβετ

Ο αμήχανος Ερντογάν – Ψέλλισε μόνο μια καλημέρα στ’ αγγλικά στην Ελισάβετ
Φωτογραφία Reuters

– Τελικά συνάντησε την Βασίλισσα Ελισάβετ ο Ταγίπ Ερντογάν – Μαζί του και η επίσης αμήχανη Εμινέ
– «Έχουμε ξανασυναντηθεί», του είπε περιχαρής η Ελισάβετ και εκείνος κούναγε απλά το κεφάλι
– Η στιγμή που η Βασίλισσα έψαχνε την Εμινέ αλλά… την έκρυβε ο Ερντογάν

Πως μπορεί ο Ερντογάν να χάσει την λαλιά του; Μα φυσικά συναντώντας την Βασίλισσα Ελισάβετ. Ο Ταγίπ Ερντογάν έφτασε σήμερα στα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ προκειμένου να συναντήσει την Βασίλισσα, συνάντηση που ο ίδιος και τα ΜΜΕ που ελέγχει διαφήμισε με κάθε τρόπο. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας μαζί με την σύζυγό του Εμινέ προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στο Σεντ Τζέιμς Πάρκ και με αυτοκινητοπομπή μπήκαν στα ανάκτορα.

Τύφλα να’ χει ο Mister Bean

Τον Ερντογάν και την σύζυγό του Εμινέ ανήγγειλε στην Βασίλισσα αξιωματικός του Παλατιού λέγοντας: «Μεγαλειοτάτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας και η σύζυγός του». Και μπήκε ο Σουλτάνος στην αίθουσα, και του είπε καλημέρα περιχαρής η Ελισάβετ και του ξαναείπε καλημέρα η Ελισάβετ και ψέλλισε κι εκείνος μια καλημέρα στ’ αγγλικά και εκεί άρχισαν τα δύσκολα. «Ξαναβρισκόμαστε!» του λέει η Ελισάβετ και εκείνος κουνάει το κεφάλι και περιμενει βοήθεια από τον «πάγκο», ή πες με μεταφραστή.

«Πολύ χαίρομαι που σας βλέπω», του λέει στην συνέχεια η Βασίλισσα και εκείνος πάλι κουνάει το κεφάλι. Μόνο το κεφάλι γιατί από την θέση του δεν κουνιέται. Και πίσω έρχεται η Εμινέ, αλλά η Ελισάβετ δεν μπορεί να την δει γιατί ο Ερντογάν έχει κάτσει μέσα στη μέση. Και η Ελισάβετ προσπαθεί να δει από το πλάι την κα Ερντογάν. Και επιτέλους ο Ταγίπ το καταλαβαίνει. Και κάνει λίγο στην άκρη. Και πάλι η δόλια η Ελισάβετ μιλάει στην Εμινέ και της λέει πόσο χαίρεται που την βλέπει και η Εμινέ «μουγγοθόδωρος»…

Απελπισμένη η Βασίλισσα της Βρετανίας λέει και στους δυο: «Ελάτε να καθίσουμε»….

Δείτε το βίντεο από την υποδοχή Ερντογάν από την Βασίλισσα Ελισάβετ

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις