Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο άνδρας που… “πέταξε” πάνω από το φράκτη του Λευκού Οίκου (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Ο άνδρας που… “πέταξε” πάνω από το φράκτη του Λευκού Οίκου (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Φόρεσε την αμερικανική σημαία σαν… μπέρτα. “Δάγκωσε” ένα βιβλίο και είπε να κάνει το… “κομμάτι” του ανήμερα της Ημέρας των Ευχαριστιών. Μόνο που οι αστυνομικοί και οι άνδρες ασφαλείας που έπαθαν πανικό όταν ο άνδρας με τη σημαία – μπέρτα πήδηξε πάνω από το φράκτη και βρέθηκε μέσα στον Λευκό Οίκο, δεν θα τον ευχαριστούν ιδιαίτερα…

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης (26.11.2015), ημέρα που οι Αμερικάνοι γιορτάζουν την Ημέρα των Ευχαριστιών. Αυτή τη μέρα διάλεξε ο Τζόσεφ Καπούτο για να… εισβάλει στον Λευκό Οίκο. Στον κήπο για να είμαστε ακριβείς. Γιατί αν είχε μπει και παραμέσα, πρώτον θα έπεφτε πάνω στον Μπαράκ Ομπάμα και την οικογένειά του εκείνη την ώρα έτρωγαν και δεύτερον θα υπήρχε ακόμη μεγαλύτερο θέμα για το πως έφτασε ως εκεί…

Τι κι αν έχουν μπει ειδικά καρφιά στον φράκτη γύρο από τον Λευκό Οίκο; Ο Καπούτο κατάφερε να τα… παρακάμψει και να μπει στον κήπο του καλύτερα φυλασσόμενου σημείου στον κόσμο! Είναι ο πρώτος (γιατί κατά καιρούς πολύ ασχολούνται με το σπορ) που καταφέρνει να εισβάλει στον Λευκό Οίκο από την ημέρα που μπήκαν τα συγκεκριμένα καρφιά.

Η Βανέσα Πένια ήταν παρούσα όταν ο Καπούτο αποφάσισε να… κάνει το άλμα προς τη σύλληψη. Η μάρτυρας είπε ότι ο άνδρας στεκόταν έξω από τον Λευκό Οίκο μαζί με άλλους ανθρώπους. Σε μια στιγμή, όμως, έτρεξε προς τον φράχτη. «Τον άκουσα να ψιθυρίζει στον εαυτό του “εντάξει, ας το κάνουμε” και πήδηξε», είπε και περιέγραψε πως… σοκαρίστηκαν (!) όσοι τον είδαν να περνά τον φράκτη. «Άνθρωποι φώναζαν, τα παιδιά έκλαιγαν, ήταν απρόσμενο».

Αμέσως μόλις ο Καπούτο προσγειώθηκε στο γκαζόν και άρχισε να πανηγυρίζει γιατί τα είχε καταφέρει, έφτασαν άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας, τον… ξάπλωσαν στο έδαφος και τον συνέλαβαν. Φυσικά, εξαιτίας της “εισβολής”, ο Λευκός Οίκος αποκλείστηκε για σχεδόν τέσσερις ώρες.

Αυτή ήταν η έβδομη φορά σε δυο χρόνια που κάποιος καταφέρνει να πιάσει στον… ύπνο τις αρχές και να περάσει μέσα στον Λευκό Οίκο. Το πιο σοβαρό περιστατικό είχε συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2014, όταν ο Ομάρ Γκονζάλες είχε φτάσει στο εσωτερικό της προεδρικής κατοικίας, κρατώντας μάλιστα και ένα μαχαίρι!

Πηγή: NBC

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε