Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ο αστυνομικός του μαραθωνίου που “σκλάβωσε” το διαδίκτυο (BINTEO)

Ο αστυνομικός του μαραθωνίου που “σκλάβωσε” το διαδίκτυο (BINTEO)

Τι λόγια να χρησιμοποιήσει κανείς, όταν τέτοιες κινήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας; Όταν αστυνομικός, βοηθάει τραυματισμένο δρομέα να φτάσει στον τερματισμό, στον μαραθώνιο της Αμερικής, συγκίνηση, θαυμασμός και μεγαλείο ψυχής είναι οι πρώτες σκέψεις.

Στον Rock ‘n’ Roll Marathon στην Τζόρτζια, λίγο πριν το τερματισμό, ο μαραθωνοδρόμος Robert McCoy σχεδόν κατέρρευσε. Το σώμα του είχε εξαντληθεί, έφτασε στα όριά του αλλά έπρεπε να φτάσει μέχρι τέλους. Με πληγές στο πρόσωπο και τα πόδια του, δυσκολευόταν. Ευτυχώς γι ‘αυτόν, ένας αστυνομικός ήταν εκεί για να τον βοηθήσει να τελειώσει τον αγώνα. Ο αστυνομικός Τζον Κάιν βοήθησε τον McCoy 200 μέτρα πριν τη γραμμή του τερματισμού. Μαζί, στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, τα κατάφεραν.

“Πήγα δίπλα του να τον ρωτήσω αν είναι καλά. Μου απάντησε πως πρέπει να τερματίσει τον αγώνα. Τον ρώτησα αν ήθελε να τον βοηθήσω και μου είπε ναι. Δε το σκέφτηκα λεπτό”, δήλωσε μετά τη λήξη ο αστυνομικός σύμβολο. “Αυτός είναι πηγή έμπνευσης για μένα, αυτός είναι ο ήρωας αυτής της ιστορίας”, είπε. Είτε πρόκειται για Μαραθώνιο στην πόλη της Νέας Υόρκης ή του “Rock ‘N’ Roll, οι δρομείς δοκιμάζουν τους εαυτούς τους και φτάνουν μέχρι τέλους τις αντοχές τους.

 

SCMPD Sgt. John Cain helped this Rock n’ Roll marathon runner across the finish line after he fell. #WhyIWearTheBadgeThank you Casey Jones for this photo! #RnRSAV #VisitSavannah

Posted by Savannah-Chatham Metropolitan Police Department on Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

 

Τελικά, δύο μαζί, μπορούν καλύτερα από ό,τι ένας..

Πηγή: Huffingtonpost

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε