Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ο «εγγονός» του Χίτλερ και το τεστ DNA

Ο «εγγονός» του Χίτλερ και το τεστ DNA

Με εξέταση DNA θα επιδιώξει να αποδείξει τη συγγένειά του με τον Χίτλερ ένας Γάλλος υδραυλικός. Υποστηρίζει ότι η γιαγιά του είχε σχέση με τον Χίτλερ όταν πόζαρε για έναν από τους πίνακές του.

Το σάλιο του Philippe Loret θα συγκριθεί με γενετικό υλικό από κομμάτια του κρανίου και της οσφυϊκής μάζας του Χίτλερ που κρατούνται σε θησαυροφυλάκιο από την πρώην KGB στη Μόσχα.

Είναι πεπεισμένος ότι ο αείμνηστος πατέρας του, Jean-Marie Loret, ήταν παράνομος γιος του Χίτλερ. Η γιαγιά του έμεινε έγκυος πολύ πριν ο Χίτλερ οδηγήσει τη Γερμανία στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στα 62 του χρόνια πιστεύει πως η γιαγιά του, Charlotte Lobjoie, είχε σχέση με τον Χίτλερ και αργότερα με έναν νεαρό Γερμανό στρατιώτη που αγωνίστηκε στη βόρεια Γαλλία το καλοκαίρι του 1916.

«Η μοίρα του Χίτλερ ξανά στα χέρια της Ρωσίας»

ΤΟ κρατικό NTV πήρε δείγμα DNA του και το μετέφερε στη Μόσχα για να συγκριθεί με το γενετικό υλικό του Χίτλερ.

“Βαθιά στο μυαλό του ο Philippe Loret είναι σίγουρος και χωρίς DNA πως είναι εγγονός του Χίτλερ. Αλλά το τεστ DNA μπορεί να αποδείξει την ιστορία του.

Η λύση του τελευταίου μυστηρίου γύρω από τον Χίτλερ είναι προ των πυλών. Και αυτό σημαίνει ότι η μοίρα του Χίτλερ είναι ξανά στα χέρια της Ρωσίας” τόνισε ο παρουσιαστής του NTV.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις