Κόσμος

Ο εγκληματίας που… τρέλανε τις γυναίκες απέκτησε μάνατζερ!

Ο εγκληματίας που με την ομορφιά του προκάλεσε χαμό στα social media, έχει πλέον μάνατζερ του Χόλιγουντ! Η πρώην πορνοστάρ, Gina Rodriguez, έχει αναλάβει να εκπροσωπεί τον Jeremy Meeks, για τον οποίο ονειρεύτεται μια μεγάλη καριέρα!

Όπως είπε στο Fox411: “Συνήθως δουλεύω με ανθρώπους που προκαλούν το μεγάλο ενδιαφέρον τον μίντια. Αν ήταν διαφορετική περίπτωση, αν είχε βλάψει κάποιον ή είχε κατηγορηθεί για κάποιο βίαιο περιστατικό, δεν θα τον αναλάμβανα σε καμία περίπτωση. Αλλά ακόμα δεν ξέρουμε όλη την ιστορία του Jeremy και νιώθω πως έχει αδικηθεί. Αν μπορούμε να τον βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο για να έχει ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη ζωή, αυτό είναι που θα επιδιώξω να κάνω. Αυτό θέλω γι’ αυτόν”.

Ο Meeks συνελήφθη τον περασμένο μήνα για παράνομη οπλοκατοχή και συμμετοχή σε συμμορία. Η εγγύηση που του έχει επιβληθεί είναι 1,1 εκατ. δολάρια.

Η Rodriguez είπε ότι θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει στον 30χρονο εγκληματία, συμφωνίες για μόντελινγκ και reality shows που θα τον βοηθήσουν να αλλάξει τη ζωή του.

Πηγή: Independent

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεσπά η μάνα του “διάσημου” εγκληματία: Ο γιος μου περνά δύσκολα στη φυλακή λόγω της ομορφιάς του

Έξαλλη η σύζυγος του εγκληματία που έχει… κάψει καρδιές!

Ο εγκληματίας που προκάλεσε… εγκεφαλικά σε χιλιάδες γυναίκες! 5 πράγματα που δεν ξέρετε για εκείνον!

Αυτός είναι ο εγκληματίας που ερωτεύτηκαν χιλιάδες γυναίκες! ΦΩΤΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καθ' οδόν ο Ζελένσκι προς την Άγκυρα για συνάντηση με Ερντογάν - «Θα περιμένω τον Πούτιν στην Κωνσταντινούπολη»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα περιμένει τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν για να πραγματοποιήσει κατ' ιδίαν συνομιλίες σχετικά με τον τριετή και πλέον πόλεμο
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Τρεις εργάτες σκοτώθηκαν στη Γαλλία όταν καταπλακώθηκαν από έναν παλιό πέτρινο τοίχο
Το συνδικάτο οικοδόμων απηύθυνε έκκληση για «ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας», υπογραμμίζοντας πως η Γαλλία είναι μεταξύ των χωρών με το υψηλότερο ποσοστό θανάτων σε εργασιακούς χώρους
Γαλλικό ασθενοφόρο