Κόσμος

Ο Έλον Μασκ απολύει το μισό προσωπικό του Twitter – Τέλος 3.700 εργαζόμενοι από την Παρασκευή

Προσθέστε το newsit.gr στη Google

για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Την είδηση μεταδίδει το Bloomberg και σύμφωνα με αυτήν ο Έλον Μασκ σκοπεύει να απολύσει τους μισούς εργαζόμενους στο twitter προκειμένου να μειώσει το κόστος μετά την εξαγορά του αντί 44 δισ δολαρίων.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter Έλον Μασκ θα αρχίσει να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους από αύριο Παρασκευή (04/11/22) δήλωσαν πηγές που ήθελαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους στο Bloomberg.

Επίσης, ο Έλον Μασκ θα ανατρέψει και τους όρους εργασίας από απόσταση και θα ζητήσει από τους εργαζόμενους να εμφανίζονται στα γραφεία της εταιρείας με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ο νέος ιδιοκτήτης του twitter επεξεργάζεται διάφορα σενάρια με τους συμβούλους του. Σύμφωνα με ένα από αυτά, σε όσους απολύονται θα προσφέρεται επιπλέον αποζημίωση δυο μηνών. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Guardian: Πώς η κρίση καυσίμων απειλεί τα ταξίδια και τις διακοπές μας – Στροφή σε κοντινούς προορισμούς
Τα καύσιμα αεροσκαφών έχουν διπλασιαστεί σε τιμή από την έναρξη του πολέμου στο Ιράν, ωστόσο ειδικοί επισημαίνουν ότι είναι απίθανο να «στεγνώσει» πλήρως η αγορά καυσίμων
Αεροπλάνο
«Μπλόκο» στον ελλιμενισμό του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό βάζει η Τενερίφη – Επιβάτες σε καραντίνα με μάσκες και μοναχικές βόλτες στο κατάστρωμα
O πρόεδροw της αυτόνομης κυβέρνησης των Καναρίων Νήσων δεν θέλει το κρουαζιερόπλοιου να δέσει στην Τενερίφη μετά από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα
κρουαζιερόπλοιο
Ο Τραμπ παίζει παιχνίδια με το Ιράν και την οικονομία: Αλλάζει θέσεις σαν τα πουκάμισα και τινάζει την παγκόσμια ασφάλεια
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την αναστολή της «Επιχείρησης Ελευθερίας» στα Στενά του Ορμούζ προς... διευκόλυσνη των διαπραγματεύσεων - Πανηγυρίζει η Τεχεράνη που βλέπει «νίκη»
O Ντόναλντ Τραμπ