Κόσμος

Ο Ερντογάν καλεί Μακρόν για επισκεφθεί την Τουρκία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσκάλεσε τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν να επισκεφθεί την Τουρκία «στα τέλη του καλοκαιριού».

Αυτό αναφέρει η γαλλική εφημερίδα L’ Opinion χωρίς ωστόσο να έχει οριστεί ημερομηνία για αυτή την πιθανή συνάντηση Ερντογάν και Μακρόν.

Οι δύο ηγέτες συνομίλησαν τηλεφωνικά την επομένη της νίκης του Ερντογάν στις τουρκικές προεδρικές εκλογές, αναφέρεται στο δημοσίευμα, όπου σημειώνεται επίσης ότι είναι πιθανόν ο πρόεδρος της Τουρκίας να επισκεφθεί το Παρίσι στις 22-23 Ιουνίου για τη σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Χρηματοπιστωτικού Συμφώνου.

Αναφέρεται τέλος ότι ο Γάλλος και ο Τούρκος πρόεδρος ίσως έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, στις 11 και 12 Ιουλίου στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πτοήθηκε από τους κεραυνούς πριν την ομιλία του για την 4η Ιουλίου: Δεν υπάρχει τρόπος να μας σταματήσουν
Με καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε λόγω κακοκαιρίας η ομιλία του Αμερικανού προέδρου για την 250η επέτειο της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Ακολούθησε εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων
Ο Ντόναλντ Τραμπ