Κόσμος

Ο Ερντογάν πασχίζει να πείσει ότι είναι καλά στην υγεία του παίζοντας μπάσκετ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια μέρα μετά το δημοσίευμα του foreign policy περί άσχημης κατάστασης της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τούρκος πρόεδρος επιχείρησε να αποδείξει το αντίθετο.

Έτσι, ο Ερντογάν εμφανίστηκε να παίζει μπάσκετ σε γηπεδάκι, γράφοντας μάλιστα σε σχετική ανάρτηση πως προσπαθεί να γυμνάζεται 3 φορές την εβδομάδα.

Ωστόσο ο τρόπους που έπιανε τη μπάλα και σούταρε όσο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι, δεν μαρτυρούσαν και πολλή… ενέργεια και ενέργεια.

“Η άσκηση είναι πολύ σημαντική για την υγεία. Προσπαθώ να γυμνάζομαι τρεις ημέρες την εβδομάδα”, σχολιάζει ο Τούρκος πρόεδρος σε ανάρτηση στα social media.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σαρωτική νίκη του AfD, καταποντίζεται το CDU» - «Θρίλερ για την αυτοδυναμία στη Σαξονία-Άνχαλτ» οι αντιδράσεις των γερμανικών ΜΜΕ
«Το AfD αναδεικνύεται ξεκάθαρα πρώτη δύναμη με περίπου 44% έως 44,5%, αλλά φαίνεται να χάνει την απόλυτη πλειοψηφία στο κοινοβούλιο του Μαγδεμβούργου»
Ο επικεφαλής υποψήφιος του ακροδεξιού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD), Ούλριχ Ζίγκμουντ, μαζί με τους συμπροέδρους του κόμματος Άλις Βάιντελ και Τίνο Κρουπάλα, πανηγυρίζουν μετά το κλείσιμο της κάλπης των περιφερειακών εκλογών στη Σαξονία-Άνχαλτ, στο Μαγδεβούργο της Γερμανίας, στις 6 Σεπτεμβρίου 2026