Κόσμος

Ο Ερντογάν πασχίζει να πείσει ότι είναι καλά στην υγεία του παίζοντας μπάσκετ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια μέρα μετά το δημοσίευμα του foreign policy περί άσχημης κατάστασης της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τούρκος πρόεδρος επιχείρησε να αποδείξει το αντίθετο.

Έτσι, ο Ερντογάν εμφανίστηκε να παίζει μπάσκετ σε γηπεδάκι, γράφοντας μάλιστα σε σχετική ανάρτηση πως προσπαθεί να γυμνάζεται 3 φορές την εβδομάδα.

Ωστόσο ο τρόπους που έπιανε τη μπάλα και σούταρε όσο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι, δεν μαρτυρούσαν και πολλή… ενέργεια και ενέργεια.

“Η άσκηση είναι πολύ σημαντική για την υγεία. Προσπαθώ να γυμνάζομαι τρεις ημέρες την εβδομάδα”, σχολιάζει ο Τούρκος πρόεδρος σε ανάρτηση στα social media.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ έπληξαν πυρηνικό σταθμό στο Ιράν – Οι Φρουροί της Επανάστασης επιτέθηκαν σε πλοία στα Στενά του Ορμούζ
8 νεκροί στρατιώτες στο Ιράκ - Σειρήνες και αναχαιτίσεις σε Μπαχρέιν, Κουβέιτ και Ιορδανία - Συνεχίζουν τις απειλές Ντόναλντ Τραμπ και Φρουροί της Επανάστασης
U.S. Central Command
Η Ρωσία σφυροκόπησε το Κίεβο με 41 πυραύλους και drones στην μεγαλύτερη επίθεση από την αρχή του πολέμου - Ένας νεκρός και 16 τραυματίες
Μια σειρά από ισχυρές εκρήξεις συντάραξαν την ουκρανική πρωτεύουσα σε μια επίθεση με 41 πυραύλους διαφόρων τύπων και προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια σε διάφορες συνοικίες.
Ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο 7