Κόσμος

Ο Ερντογάν πασχίζει να πείσει ότι είναι καλά στην υγεία του παίζοντας μπάσκετ

Μια μέρα μετά το δημοσίευμα του foreign policy περί άσχημης κατάστασης της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τούρκος πρόεδρος επιχείρησε να αποδείξει το αντίθετο.

Έτσι, ο Ερντογάν εμφανίστηκε να παίζει μπάσκετ σε γηπεδάκι, γράφοντας μάλιστα σε σχετική ανάρτηση πως προσπαθεί να γυμνάζεται 3 φορές την εβδομάδα.

Ωστόσο ο τρόπους που έπιανε τη μπάλα και σούταρε όσο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι, δεν μαρτυρούσαν και πολλή… ενέργεια και ενέργεια.

“Η άσκηση είναι πολύ σημαντική για την υγεία. Προσπαθώ να γυμνάζομαι τρεις ημέρες την εβδομάδα”, σχολιάζει ο Τούρκος πρόεδρος σε ανάρτηση στα social media.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παρατείνεται για «τρεις εβδομάδες» η εκεχειρία Ισραήλ - Λιβάνου, «πολύ καλή πιθανότητα» να υπάρξει συμφωνία μέσα στη χρονιά, λέει ο Τραμπ
Διαβεβαίωσε επίσης πως αναμένει ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο πρόεδρος του Λιβάνου Ζοζέφ Αούν να συναντηθούν στον Λευκό Οίκο «τις επόμενες εβδομάδες»
λιβανος
Σαράντα χρόνια μετά το Τσέρνομπιλ, η ραδιενέργεια παραμένει «υψηλότερη» σε ορισμένες περιοχές της Γαλλίας
Οι περιοχές βρίσκονται στα Βόσγια Όρη, στην Αλσατία, στην κοιλάδα του Ροδανού, στο Πουί-ντε-Ντομ, στο ανατολικό τμήμα της Κορσικής, στο Αλπ-ντε-Οτ-Προβάνς και στα Ατλαντικά Πυρηναία
Τσέρνομπιλ