Κόσμος

Ο Φάρατζ θέλει να γίνει… γέφυρα

Θέλει να γίνει... γέφυρα ανάμεσα στη βρετανική κυβέρνηση και τον Ντόναλντ Τραμπ. Ποιος άλλος από τον υπέρμαχο του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ.

“Μπορώ να βοηθήσω και να γίνω η γέφυρα μεταξύ της κυβέρνησης, του νέου υπουργείου Εμπορίου κι όχι μόνο μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά της μεταβατικής ομάδας του, της κυβέρνησης του, θα ήθελα να το κάνω αυτό” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φάρατζ στο ραδιόφωνο του BBC.

Τον προηγούμενο μήνα, ο Ντόναλντ Τραμπ, εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει ότι ο Φάρατζ (πρώην ηγέτης του βρετανικού Κόμματος της Ανεξαρτησίας – UKIP) θα μπορούσε να είναι ο απεσταλμένος της Βρετανίας στην Ουάσιγκτον. Ωστόσο, η βρετανική κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό
Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Μονάχου, ύψωσαν ιρανικές σημαίες και διαδήλωσαν κατά των αρχών του Ιράν
Την ίδια ώρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ρεζά Παχλαβί στη Διάσκεψη του Μονάχου, εκείνος κάλεσε τον Ντόναλντ Τραμπ να «βοηθήσει» τον ιρανικό λαό, δηλώνοντας ότι ήρθε η «ώρα να τεθεί τέλος στην Ισλαμική Δημοκρατία»
μοναχο ιραν