Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ο frontman των Queens of the Stone Age κλώτσησε στο κεφάλι φωτογράφο [vid]

Josh Homme

Σοκάρει το βίντεο με τον frontman των Queens of the Stone Age, Josh Homme, να κλωτσάει τη φωτογράφο Chelsea Lauren στο πρόσωπο.

Το περιστατικό με την κλωτσιά του frontman των Queens of the Stone Age, Josh Homme, να κλωτσά τη φωτογράφο Chelsea Lauren στο πρόσωπο κάνει τον γύρο του κόσμου.

Όλα έγιναν στη συναυλία KROQ Acoustic Christmas στο Λος Άντζελες το Σάββατο. Η φωτογράφος του Shutterstock Chelsea Lauren κατέληξε μετά την κλωτσιά στο νοσοκομείο με μελανιές και ναυτία.

Υποστήριξε πως ήταν απρόκλητη η επίθεση από τον τραγουδιστή Josh Homme και πως μάλιστα χαμογελούσε πριν την κλωτσήσει στο πρόσωπο. “Ήταν κάτι προφανώς εσκεμμένο”.

Ο Josh Homme εξέδωσε ανακοίνωση την Κυριακή περιγράφοντας το περιστατικό ως ατύχημα. “Χθες το βράδυ ενώ είχα χαθεί στην ερμηνεία μου, κλώτσησα διάφορα φώτα και εξοπλισμό που βρίσκονταν στη σκηνή. Σήμερα κατάλαβα ότι κλώτσησα και την κάμερα που κρατούσε η φωτογράφος Chelsea Lauren. Δεν ήθελα να συμβεί αυτό και λυπάμαι πολύ. Δεν θα προκαλούσα εσκεμμένα βλάβη σε κανέναν που δουλεύει ή παρακολουθεί μια από τις συναυλίες μας. Ελπίσω η Chelsea να δεχθεί την ειλικρινή μου συγγνώμη”.

Thank you everyone that has reached out with supportive messages.  #queensofthestoneage #QOTSA #JoshHomme

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea Lauren (@chelsealaurenla) στις

Η στιγμή της επίθεσης

Η Chelsea Lauren βρισκόταν στη μία πλευρά της σκηνής, ενώ άλλοι τρεις φωτογράφοι ήταν μαζί στην άλλη πλευρά της σκηνής. Στο βίντεο από το συμβάν φαίνεται ο Homme να περνά μπροστά από τη Lauren, να σταματά, να κάνει ένα βήμα πίσω και να κλωτσά τη φωτογραφική της μηχανή.

Thanks to Josh Homme @queensofthestoneage I now get to spend my night in the ER. Seriously, WHO DOES THAT?!? #joshhomme #queensofthestoneage #qotsa #qotsafamily #concertphotography #musicphotographer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea Lauren (@chelsealaurenla) στις

“O Josh ερχόταν προς το μέρος μου και ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Δεν είχα φωτογραφίσει ξανά τους Queens of the Stone Age. Ανυπομονούσα πολύ. Τον είδα να έρχεται και άρχισα να βγάζω φωτογραφίες. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να κλωτσά τη μηχανή που είχα στο πρόσωπό μου πολύ δυνατά. Με κοίταξε, γύρισε το πόδι πίσω και με χτύπησε στο πρόσωπο. Συνέχισε να παίζει. Είχα μείνει έκπληκτη. Σταμάτησα να τον κοιτάζω. Απλά κατέβηκα και κρατούσα το πρόσωπό μου γιατί πονούσα πολύ”.

Όταν επέστρεψε στην αίθουσα Τύπου, ένας εκπρόσωπος του KPOQ δέχτηκε ένα μήνυμα από άνθρωπο στο κοινό που ρωτούσε αν ο κιθαρίστας των Queens of the Stone Age κλώτσησε φωτογράφο στο πρόσωπο. Η Lauren επέστρεψε για να φωτογραφήσει τους Thirty Seconds to Mars και τους Muse αλλά μετά πήγε στο νοσοκομείο.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις