Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ο Γιούνκερ… “τρολάρει” την Τερέζα Μέι! Η κίνηση που προκάλεσε “θύελλα” αντιδράσεων – video

Ο Γιούνκερ… “τρολάρει” την Τερέζα Μέι! Η κίνηση που προκάλεσε “θύελλα” αντιδράσεων – video

Με… “τρολάρισμα” στην Τερέζα Μέι φαίνεται πως ξεκίνησε την ομιλία του στις Βρυξέλλες για το Brexit ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, ανεβαίνοντας στο βήμα του ομιλητή, κούνησε τα χέρια του χορευτικά γελώντας, κάτι που πολλοί εξέλαβαν ως κοροϊδία της Τερέζα Μέι, η οποία έκανε κάποιες χορευτικές φιγούρες… χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία κατά την έναρξη ομιλίας της την περασμένη εβδομάδα

Ίσως βέβαια και να βρισκόταν απλά σε καλή διάθεση, ωστόσο μάλλον κάτι τέτοιο… δεν έχει και πολλές πιθανότητες, αφού οι κινήσεις του έμοιαζαν με αυτές τις Βρετανίδας πρωθυπουργού.

Δείτε τις εικόνες

Και το… πρωτότυπο

Πάντως ο Μαργαρίτης Σχοινάς με “tweet” διευκρίνισε πως ο πρόεδρος της Κομισιόν δεν είχε σκοπό να μιμηθεί κανέναν και ότι ήταν απλά ένας αυτοσχεδιασμός καθώς εκείνη τη στιγμή έπαιζε μουσική

Μάλιστα χρησιμοποίησε και έναν στίχοι… των Abba (τραγουδι των οποίων χόρεψε η Τερέζα Μέι) ο οποίος αναφέρει: “χωρίς τραγούδι και χορό τι θα ήταν η ζωή”

“Δεν θέλω να μιλήσω Αγγλικά”

Στην ομιλία του ο Γιούνκερ τόνισε ότι θα μπορούσε να μιλήσει αγγλικά αλλά δεν θα το κάνει, επειδή η επίσημη γλώσσα της Ε.Ε είναι τα γαλλικά, και με αυτά θα εκφραστεί.

Την ίδια ώρα εξαπέλυσε επίθεση προς τους “ευρωσκεπτικιστές λαϊκιστές”, που όπως είπε αυτά που λένε είναι “ηλίθια”. Μια επίθεση που στόχο έχει και την Ιταλική κυβέρνηση, με την οποία οι σχέσεις είναι… στο ναδίρ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις