Κόσμος

Ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Παρίσι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μάλιστα, λόγω του τραυματισμού του στο τροχαίο στο Παρίσι, ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς αναγκάστηκε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του.

Ο διάσημος μουσικός τραυματίστηκε όταν έπεσε από το σκούτερ του, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Παρίσι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά στον ώμο του. Μάλιστα, το χέρι του Μπρέγκοβιτς είναι πλέον ακινητοποιημένο σε νάρθηκα γεγονός που ανάγκασε τον καλλιτέχνη να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες στο Μεξικό στις 26, 29 και 30 Νοεμβρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς ταλαιπωρείται από τέτοιο τραυματισμό, καθώς το 2008, ενώ μάζευε κεράσια έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων και τραυμάτισε τον οσφυϊκό σπόνδυλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βρετανία: Ο Άντριου Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ προσφεύγει κατά της αστυνομίας για τη σύλληψή του λόγω σχέσεων με τον Επστάιν
Ο δεύτερος γιος της εκλιπούσης βασίλισσας Ελισάβετ, αρνείται ότι διέπραξε κάτι αξιομέμπτο που σχετίζεται με τον Αμερικανό χρηματιστή και υποστηρίζει ότι έχει μετανιώσει για τη φιλία τους
Ο πρώην πρίγκιπας Άντριου
Εκλογές στη Βραζιλία: Ανατροπή με τον Φλάβιο Μπολσονάρο – Μάχη με τον Λούλα στο δεύτερο γύρο
Με την καταμέτρηση των ψήφων να έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί στη Βραζιλία, ο υποψήφιος του Φιλελεύθερου Κόμματος συγκεντρώνει λίγο πάνω από 47% στις εκλογές, ενώ ο Λούλα κινείται κοντά στο 45%
O Φλάβιο Μπολσονάρο