Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο ημίγυμνος “Πούτιν” υποδέχτηκε τον… Ντόναλντ Τραμπ [vid]

Ο ημίγυμνος “Πούτιν” υποδέχτηκε τον… Ντόναλντ Τραμπ [vid]

Γυμνός από τη μέση και πάνω και φορώντας μόνο έναν σταυρό στο λαιμό του, ο “Βλαντιμίρ Πούτιν”… καλωσόρισε τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ. Φυσικά, δεν είναι ο αληθινός Πούτιν, αλλά ένα ακόμη ξεκαρδιστικό σκετς του Saturday Night Live που έχει κάνει… λατρεία η συνήθεια να “κράζει” τον Ντόναλντ Τραμπ!

Αυτή τη φορά ο Άλεκ Μπόλντγουιν, που συνήθως “ενσαρκώνει” τον Ντόναλντ Τραμπ είχε… ρεπό. Αλλά ανέλαβαν άλλοι. Ο Μπεκ Μπένετ έγινε… Βλαντιμίρ Πούτιν και σχολίασε από την ορκωμοσία και το πόσοι την παρακολούθησαν (θέμα που έγινε αιτία για να… τσακωθεί ο Τραμπ και όλη η κυβέρνησή του με τα ΜΜΕ) μέχρι την ογκώδη πορεία διαμαρτυρία που έκαναν εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες στη Νέα Υόρκη.

«Γεια σου Αμερική! Χθες όλοι κάναμε τον Ντόναλντ Τραμπ 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ. Ναι, τα καταφέραμε! Και σήμερα πολλοί από εσάς φοβάστε και κάνετε πορείες. Ανησυχείτε πως η χώρα σας είναι στα χέρια ενός απρόβλεπτου άνδρα. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν είναι. Χαλαρώστε, το έχω! Ο Πούτι, θα τα κάνει όλα να είναι καλά. Υπόσχομαι ότι θα απογειώσουμε την Αμερική, είναι το πιο ακριβό πράγμα που αγοράσαμε ποτέ!» λέει αρχικά ο… “Πούτιν” και στη συνέχεια σχολιάζει το πόσοι βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Τραμπ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τόσοι πολλοί άνθρωποι εμφανίστηκαν στην ορκωμοσία σου» λέει και δείχνει μια φωτογραφία με πολύ κόσμο συγκεντρωμένο. Αλλά σπεύδει να… διορθώσει: «Α, μισό λεπτό, αυτή είναι από την πορεία των γυναικών. Εδώ είναι η ορκωμοσία» λέει και δείχνει μια εικόνα από το National Mall κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας με πολλά… κενά ανάμεσα στους συγκεντρωμένους.

Δείτε το ξεκαρδιστικό video (εν αναμονή της… αντίδρασης του Τραμπ)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε