Κόσμος

Ο κορονοϊός μοιραίος και για τον τραγουδιστή της ροκ Άνταμ Σλέσινγκερ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σχεδόν ταυτόχρονα με την είδηση ότι ο κορονοϊός σκότωσε τον θρύλο της τζαζ Έλις Μαρσάλις Τζούνιορ, γινόταν γνωστός κι ο θάνατος του ροκ τραγουδιστή Άνταμ Σλέσινγκερ, από την ίδια αιτία.

Ο κορονοϊός απέβη μοιραίος για τον frontman των Fountains of Wayne, Άνταμ Σλέσινγκερ, ο οποίος νικήθηκε από τον κορονοϊό σε ηλικία 52 ετών.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, γνωστός από την επιτυχία της μπάντας το 2003 “Mom Mom Stacy”, πέθανε την Τετάρτη (01.04.2020) το πρωί λόγω επιπλοκών του Covid – 19, σύμφωνα με το Billboard.

Ο καλλιτέχνης νοσηλευόταν σε νοσοκομείο από την περασμένη εβδομάδα, όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

“Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ο Άνταμ είχε νοσηλευτεί με COVID – 19 και παρόλο που είχε παρουσιάσει κάποιες μικρές βελτιώσεις τις τελευταίες ημέρες, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και τελικά ήταν αδύνατο να ανακάμψει από τις επιπλοκές του COVID – 19” ανέφερε σε ανακοίνωση η δικηγόρος της μπάντας, Τζέιμι Χέρμαν, σύμφωνα με το CNN.

“Ήταν πραγματικά ένα παραγωγικό ταλέντο και ακόμη περισσότερο, ένας αγαπημένος και αφοσιωμένος πατέρας, γιος και φίλος”, πρόσθεσε.

Ο τραγουδιστής των Fountains of Wayne, έγραφε επίσης και ερμήνευε τραγούδια για το συγκρότημα Ivy και κέρδισε υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι των τίτλων στην ταινία του 1996 “That Thing That You Do”, που σκηνοθέτησε ο Τομ Χανκς.

Επιπλέον, συνεργάστηκε για τα τραγούδια της σειράς “Crazy Ex – Girlfriend” του CW, κερδίζοντας Emmy το 2019.

Η οικογένειά του με ανακοίνωση που δημοσίευσε ο συνιδρυτής της μπάντας, Κρις Κόλινγουντ είχε επιβεβαιώσει ότι διαγνώστηκε με COVID – 19.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε τη θλίψη πολλών εκπροσώπων της μουσικής βιομηχανίας που έσπευσαν στα social media να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Ο Άνταμ Σλέσινγκερ ήταν παντρεμένος με την Αλέξις Μόρλεϊ και είχαν δύο κόρες την Σάντι και την Κλερ.

https://youtu.be/MzpjlZ0eJPc

Ο Άνταμ Σλέσινγκερ γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1967 και μεγάλωσε στο Μοντκλέρ του Νιου Τζέρσεϊ.

Ως πρωτοετής στο Williams College συναντήθηκε με τον Κρις Κόλινγουντ και οι δύο έπαιξαν σε διάφορα συγκροτήματα προτού χωριστούν μετά την αποφοίτησή τους, όταν ο Σλέσινγερ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.

Το 1991, ανταποκρίθηκε σε μια αγγελία εφημερίδας με την οποία ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Άντι Τσέιζ αναζητούσε συνεργάτη τραγουδοποιό.

Τελικά συναντήθηκαν με τον Ντόμινικ Ντουράντ και οι τρεις ενώθηκαν με την αγάπη τους για τη βρετανική indie – pop, γεγονός που τους οδήγησε στον ήχο που έκανε γνωστό το συγκρότημα Ivy.

Με τα χρόνια κυκλοφόρησαν έξι άλμπουμ και δάνεισαν τα τραγούδια τους σε αμέτρητες ταινίες.

To 1995 ξαναβρέθηκε με τον Κρις Κόλινγουντ και ίδρυσαν τους Fountains of Wayne.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο υπουργός Εργασίας της Γαλλίας υπέρ της βερμούδας στο γραφείο εν μέσω καύσωνα: «Αν είναι καλοραμμένη, κανένα πρόβλημα»
«Εγώ φοράω κοστούμι και γραβάτα γιατί αυτό είναι το dress code ενός υπουργού» δήλωσε ο Ζαν-Πιερ Φαραντού - Τι ισχύει με τη βερμούδα στα γραφεία στη Γαλλία
Αστυνομία Γαλλία
Η βίλα Σέρτοσα του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία πουλήθηκε στη βασιλική οικογένεια Αλ Θάνι του Κατάρ για 350 εκατ. ευρώ
Πρόκειται για έπαυλη στην οποία ο «Καβαλιέρε» φιλοξένησε από τον Βαλντιμίρ Πούτιν μέχρι τον Βρετανό Τόνι Μπλερ και τον Ισπανό πρώην πρωθυπουργό Θαπατέρο αλλά και τα διαβόητα «μπούνγκα -μπούνκα» πάρτι
Η βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία
Απίστευτες εικόνες από τον καύσωνα στην Ευρώπη: Η Γαλλία «βράζει» στους 44,3°C – Σε κόκκινο συναγερμό η Βρετανία, δύο έφηβοι πνίγηκαν στο Βέλγιο
Αναβολή των εξετάσεων για το μπακαλορεά για 10.000 υποψηφίους στη Γαλλία, κλειστά σχολεία στην Αγγλία, δωρεάν χρήση πισινών σε ανοιχτούς χώρους στο Άμστερνταμ στην Ολλανδία - «Όταν μας χτυπάει ο ήλιος, θέλουμε να πεθάνουμε»
Μαδρίτη καύσωνας
6