Κόσμος

Ο κορονοϊός μοιραίος και για τον τραγουδιστή της ροκ Άνταμ Σλέσινγκερ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σχεδόν ταυτόχρονα με την είδηση ότι ο κορονοϊός σκότωσε τον θρύλο της τζαζ Έλις Μαρσάλις Τζούνιορ, γινόταν γνωστός κι ο θάνατος του ροκ τραγουδιστή Άνταμ Σλέσινγκερ, από την ίδια αιτία.

Ο κορονοϊός απέβη μοιραίος για τον frontman των Fountains of Wayne, Άνταμ Σλέσινγκερ, ο οποίος νικήθηκε από τον κορονοϊό σε ηλικία 52 ετών.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, γνωστός από την επιτυχία της μπάντας το 2003 “Mom Mom Stacy”, πέθανε την Τετάρτη (01.04.2020) το πρωί λόγω επιπλοκών του Covid – 19, σύμφωνα με το Billboard.

Ο καλλιτέχνης νοσηλευόταν σε νοσοκομείο από την περασμένη εβδομάδα, όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

“Όπως γνωρίζετε πολλοί από εσάς, ο Άνταμ είχε νοσηλευτεί με COVID – 19 και παρόλο που είχε παρουσιάσει κάποιες μικρές βελτιώσεις τις τελευταίες ημέρες, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη και τελικά ήταν αδύνατο να ανακάμψει από τις επιπλοκές του COVID – 19” ανέφερε σε ανακοίνωση η δικηγόρος της μπάντας, Τζέιμι Χέρμαν, σύμφωνα με το CNN.

“Ήταν πραγματικά ένα παραγωγικό ταλέντο και ακόμη περισσότερο, ένας αγαπημένος και αφοσιωμένος πατέρας, γιος και φίλος”, πρόσθεσε.

Ο τραγουδιστής των Fountains of Wayne, έγραφε επίσης και ερμήνευε τραγούδια για το συγκρότημα Ivy και κέρδισε υποψηφιότητες για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για το τραγούδι των τίτλων στην ταινία του 1996 “That Thing That You Do”, που σκηνοθέτησε ο Τομ Χανκς.

Επιπλέον, συνεργάστηκε για τα τραγούδια της σειράς “Crazy Ex – Girlfriend” του CW, κερδίζοντας Emmy το 2019.

Η οικογένειά του με ανακοίνωση που δημοσίευσε ο συνιδρυτής της μπάντας, Κρις Κόλινγουντ είχε επιβεβαιώσει ότι διαγνώστηκε με COVID – 19.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε τη θλίψη πολλών εκπροσώπων της μουσικής βιομηχανίας που έσπευσαν στα social media να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Ο Άνταμ Σλέσινγκερ ήταν παντρεμένος με την Αλέξις Μόρλεϊ και είχαν δύο κόρες την Σάντι και την Κλερ.

https://youtu.be/MzpjlZ0eJPc

Ο Άνταμ Σλέσινγκερ γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1967 και μεγάλωσε στο Μοντκλέρ του Νιου Τζέρσεϊ.

Ως πρωτοετής στο Williams College συναντήθηκε με τον Κρις Κόλινγουντ και οι δύο έπαιξαν σε διάφορα συγκροτήματα προτού χωριστούν μετά την αποφοίτησή τους, όταν ο Σλέσινγερ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη.

Το 1991, ανταποκρίθηκε σε μια αγγελία εφημερίδας με την οποία ο τραγουδιστής και κιθαρίστας Άντι Τσέιζ αναζητούσε συνεργάτη τραγουδοποιό.

Τελικά συναντήθηκαν με τον Ντόμινικ Ντουράντ και οι τρεις ενώθηκαν με την αγάπη τους για τη βρετανική indie – pop, γεγονός που τους οδήγησε στον ήχο που έκανε γνωστό το συγκρότημα Ivy.

Με τα χρόνια κυκλοφόρησαν έξι άλμπουμ και δάνεισαν τα τραγούδια τους σε αμέτρητες ταινίες.

To 1995 ξαναβρέθηκε με τον Κρις Κόλινγουντ και ίδρυσαν τους Fountains of Wayne.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ενεργοποιείται η Συμμαχία της Μέκκας: Τουρκία και Πακιστάν στέλνουν στρατιωτικές δυνάμεις στη Σαουδική Αραβία
Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ριάντ εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία επιπέδου 3, προτρέποντας όλους τους Αμερικανούς πολίτες στη Σαουδική Αραβία να παραμείνουν σε εγρήγορση
Σαουδική Αραβία 87
Η σύζυγος του Νικολάς Μαδούρο, Σίλια Φλόρες, «έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά» λέει ο γιος του
Ο Μαδούρο Γκέρα αποκάλυψε επίσης ότι η Φλόρες υπέστη αναπνευστικό επεισόδιο αφού οι αρχές της φυλακής χρησιμοποίησαν δακρυγόνα για να ελέγξουν έναν καβγά μεταξύ δύο κρατουμένων
Ο πρώην πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο και η σύζυγός του Σίλια Φλόρες
Τραγωδία στη Σενεγάλη: Μητέρα και ο 4χρονος γιος της σκοτώθηκαν όταν τους καταπλάκωσε ο τοίχος του σπιτιού τους λόγω των πλημμυρών
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις ισχυρές βροχοπτώσεις - Φόβοι για περισσότερα θύματα και πιθανή αναβολή της έναρξης της σχολικής χρονιάς
Πλημμύρες στη Σενεγάλη
Politico: Ο Σάντσεθ στοχεύει στην επανεκλογή του με φόντο τη στεγαστική κρίση στην Ισπανία
Στον απόηχο της μεταναστευτικής κρίσης στη Θέουτα και των υποθέσεων διαφθοράς με συγγενείς και συνεργάτες του, ο Πέδρο Σάντσεθ, στοχεύει να εκμεταλλευτεί τη λαϊκή δυσαρέσκεια περί στέγασης για να επανεκλεγεί
Πέδρο Σάντσεθ