Κόσμος

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης διαμηνύει ότι δεν θα παραιτηθεί παρά τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, δήλωσε σήμερα ξανά συγγνώμη, σημειώνοντας ωστόσο πως δεν πρόκειται να «παραιτηθεί», στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις τριών γυναικών που τον κατηγορούν για άσεμνη συμπεριφορά.

«Τώρα καταλαβαίνω πως ενήργησα με έναν τρόπο που έκανα ανθρώπους να αισθάνονται άβολα. Δεν το έκανα επίτηδες και ζητώ ειλικρινή και βαθύτατη συγγνώμη», είπε σε συνέντευξη Τύπου ο 63χρονος Δημοκρατικός κυβερνήτης, ένας από τους ισχυρότερους κυβερνήτες των αμερικανικών Πολιτειών.

«Νιώθω άβολα γι’ αυτό και ειλικρινά ντρέπομαι γι’ αυτό», τόνισε.

Κάλεσε και πάλι τους Νεοϋορκέζους να «περιμένουν για να σχηματίσουν γνώμη» τα αποτελέσματα της έρευνας της εισαγγελίας της Νέας Υόρκης για τις καταγγελίες, σημειώνοντας πως θα συνεργαστεί πλήρως με την εισαγγελέα Λετίσια Τζέιμς στην έρευνα της.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρουμανία: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία βάζει στο «μικροσκόπιο» απάτης με δημόσιες συμβάσεις για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού εν μέσω Covid-19
Οι αξιωματούχοι φέρονται να ζήτησαν και να πήραν χρήματα ως «μίζες», που έφταναν περίπου το 5% της συνολικής αξίας της σύμβασης
Covid test 6
Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά το «κεφάλι» του Τζίμι Κίμελ από το ABC μετά το σχόλιο για τη Μελάνια Τραμπ ότι «λάμπει σαν μέλλουσα χήρα»
«Ο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος δεν είναι καθόλου αστείος όπως αποδεικνύουν οι άθλιες τηλεθεάσεις του, έκανε μια δήλωση στην εκπομπή του που είναι πραγματικά σοκαριστική» αναφέρει μεταξύ άλλων
Ντόναλντ και Μελάνισ Τραμπ 8