Κόσμος

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο προσκυνά τον Μάρτιν Σκορτσέζε

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει κάνει μέχρι στιγμής πέντε ταινίες με τον Μάρτιν Σκορσέζε, οπότε δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι ο ηθοποιός που έχει βραβευτεί με Όσκαρ δεν έχει τίποτα άλλο παρά μόνο καλά λόγια να πει για τον σκηνοθέτη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παρουσιάζοντας τον Μάρτιν Σκορσέζε στην απονομή των βραβείων Ρόμπερτ Όσμπορν στο φετινό φεστιβάλ κινηματογράφου TCM, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εξήγησε πως η δουλειά του με τον σκηνοθέτη τον έκανε να συνειδητοποιήσει την πραγματική σημασία του σινεμά και της κινηματογράφησης.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Αφοσιωμένος στον κινηματογράφο ο Σκορτσέζε

«Ως νεαρός ηθοποιός κάθισα δίπλα του κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας παραγωγής μιας ταινίας και ανακάλυψα ότι όπως ακριβώς η ζωγραφική, η γλυπτική, η μουσική ή το θέατρο έτσι και ο κινηματογράφος είναι εξίσου απαραίτητος, ως γεγονός, και ως η πλέον αναπόσπαστη μορφή τέχνης με την εποχή μας», είπε ο ηθοποιός. «Ένιωσα ότι θα μπορούσα πραγματικά να αποκτήσω τον τίτλο του καλλιτέχνη δουλεύοντας μαζί του».

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο συνέχισε λέγοντας ότι «κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα, δεν είναι περισσότερο αφοσιωμένος ή αντλεί περισσότερη έμπνευση από την τέχνη του κινηματογράφου όσο ο Μάρτιν Σκορσέζε. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πτυχή της ζωής του, δημιουργική ή προσωπική, όπου δεν αναφέρεται στην ιστορία του κινηματογράφου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λέκκας για διπλό σεισμό στη Βενεζουέλα: «Η ενέργεια που απελευθερώθηκε ήταν ίση με 2 εκατομμύρια τόνους δυναμίτιδας ή 180 ατομικές βόμβες Χιροσίμα»
«Οι δύο αυτοί τεράστιοι σεισμοί συμπλήρωσαν ο ένας τον άλλον, ως προς την καταστροφή των κτιρίων» είπε ακόμη ο καθηγητής
Βενεζουέλα, καταστροφές μετά τους σεισμούς 7
Καύσωνας σοκ στην Ευρώπη: Βρετανοί για ώρες στην ουρά για ένα κλιματιστικό – Αδιανόητες θερμοκρασίες και νεκροί σε Γαλλία, Ισπανία
Στη Γαλλία, η νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη ήταν η πιο ζεστή που έχει καταγραφεί ποτέ, με 3.500 σχολεία να παραμένουν κλειστά - Η Βρετανία κατέρριψε το ρεκόρ ζέστης για τον Ιούνιο με 35,7 βαθμούς Κελσίου, ενώ η Αυστρία και η Δανία βρίσκονται σε συναγερμό για καύσωνα - Ρεκόρ ζέστης και στο Βέλγιο
Βρετανία καύσωνας
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα