Κόσμος

Ο Μακρόν κάλεσε την Ρωσία να αποδεχθεί την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία

Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε από τη Μόσχα «να σταματήσει» τις «βιαιοπραγίες» στην Ουκρανία και τις «αναβλητικές δηλώσεις»

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε σήμερα (14/03/2025) τη Ρωσία «να αποδεχτεί την αμερικανοουκρανική πρόταση κατάπαυσης του πυρός για 30 ημέρες» στην Ουκρανία.

Παράλληλα ο Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε από τη Μόσχα «να σταματήσει» τις «βιαιοπραγίες» στην Ουκρανία και τις «αναβλητικές δηλώσεις».

Ο γάλλος πρόεδρος συζήτησε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ουκρανία με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ και τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Το Σάββατο «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να εντείνουμε τη στήριξη στην Ουκρανία, για μια βιώσιμη ειρήνη» στη βιντεοδιάσκεψη που θα έχουν ο Μακρόν, ο Στάρμερ, ο Ζελένσκι και «όλοι οι εταίροι μας», πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τουρκικά και ισραηλινά μαχητικά απέφυγαν τελευταία στιγμή εμπλοκή πάνω από τη Δαμασκό την Παρασκευή
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης κλίμακας ισραηλινής επίθεσης στη Δαμασκό τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη φέρεται να πραγματοποίησαν αναγνωριστικές πτήσεις στην περιοχή
Τουρκικό F-16 1