Κόσμος

Ο Μακρόν κάλεσε την Ρωσία να αποδεχθεί την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία

Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε από τη Μόσχα «να σταματήσει» τις «βιαιοπραγίες» στην Ουκρανία και τις «αναβλητικές δηλώσεις»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε σήμερα (14/03/2025) τη Ρωσία «να αποδεχτεί την αμερικανοουκρανική πρόταση κατάπαυσης του πυρός για 30 ημέρες» στην Ουκρανία.

Παράλληλα ο Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε από τη Μόσχα «να σταματήσει» τις «βιαιοπραγίες» στην Ουκρανία και τις «αναβλητικές δηλώσεις».

Ο γάλλος πρόεδρος συζήτησε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ουκρανία με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ και τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Το Σάββατο «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να εντείνουμε τη στήριξη στην Ουκρανία, για μια βιώσιμη ειρήνη» στη βιντεοδιάσκεψη που θα έχουν ο Μακρόν, ο Στάρμερ, ο Ζελένσκι και «όλοι οι εταίροι μας», πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε η Μπερναντέτ Σιράκ, χήρα του πρώην προέδρου της Γαλλίας Ζακ Σιράκ
Σύζυγος για πάνω από 60 χρόνια του Ζακ Σιράκ, είχε μείνει για καιρό στη σκιά του «ψηλού» και είχε συνοδεύσει τον σύζυγό της σε όλη τη διάρκεια της πορείας του προς το προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων
Ο Ζακ Σιράκ και η Μπερναντέτ Σιράκ