Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Ματέο Σαλβίνι άλλαξε γνώμη για τον Πούτιν μετά την εισβολή στην Ουκρανία

Ιταλία: Άρχισε η δίκη κατά του Ματέο Σαλβίνι στη Σικελία

Ο Ματέο Σαλβίνι άλλαξε άποψη για τον Βλαντιμίρ Πούτιν όταν είδε τον στρατό της Ρωσίας να εισβάλλει στην Ουκρανία. Αυτό ανέφερε ο γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι μιλώντας στο πρακτορείο Bloomberg.

«Η άποψή μου για τον Βλαντίμιρ Πούτιν άλλαξε ειλικρινώς κατά τη διάρκεια του πολέμου. Όταν κάποιος εισβάλλει, βομβαρδίζει, στέλνει τανκς σε μια άλλη χώρα, αλλάζουν τα πάντα», υπογράμμισε ο Ματέο Σαλβίνι.

«Για το άμεσο μέλλον, η Κίνα είναι ο κύριος ανταγωνιστής μας. Πρέπει να την φοβόμαστε, διότι δεν είναι δημοκρατική χώρα και είναι έτοιμη να γεμίσει την ευρωπαϊκή αγορά με τα προϊόντα της, αρχίζοντας από την αυτοκινητοβιομηχανία και τα ηλεκτρικά οχήματα», πρόσθεσε ο γραμματέας της Λέγκα.

Ο Ματέο Σαλβίνι, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης του κόμματός του χθες, Δευτέρα, το βράδυ στο Μπάρι της Κάτω Ιταλίας, αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό χρησιμοποιώντας τους γνωστούς τόνους του:

«Η αριστερά ζητά δικαιώματα για τους μετανάστες που την ώρα αυτή αποβιβάζονται στην Λαμπεντούζα. Προσωπικά μπορώ να πω ότι οι μετανάστες, που αποβιβάζονται συνεχώς στην χώρα μας, μου τα έχουν ζαλίσει. Τα δικαιώματα θέλω να τα δώσω στους Ιταλούς που δεν έχουν αρκετά χρήματα για να βγάλουν το μήνα», τόνισε ο επικεφαλής της Λέγκα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις