Κόσμος

Ο Μπάιντεν υπέγραψε το νομοσχέδιο για απαγόρευση του TikTok εάν δεν πουλήσει τα περιουσιακά του στοιχεία

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης

Ο Τζο Μπάιντεν υπέγραψε το νομοσχέδιο που απαγορεύει την εφαρμογή TikTok εάν η ιδιοκτήτρια εταιρεία, η κινεζική ByteDance, δεν πουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία της στις ΗΠΑ μέσα στους επόμενους 9 έως 12 μήνες.

Το TikTok είναι πολύ δημοφιλές στους νεαρούς Αμερικανούς που χαρακτηρίζονται «αριστεροί», μιας πληθυσμιακής ομάδας που θεωρείται «κλειδί» για την επανεκλογή του Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος-διευθύνων σύμβουλος του TikTok Σου Ζι Τσέου, αμέσως μετά την υπογραφή του νόμου από τον Μπάιντεν, δήλωσε ότι η εταιρεία «δεν πάει πουθενά» καθώς πιστεύει ότι θα δικαιωθεί στα δικαστήρια και θα μπλοκάρει την εφαρμογή του νόμου.

«Να είστε βέβαιοι, δεν πάμε πουθενά», είπε στο βίντεο που ανάρτησε. «Τα γεγονότα και το Σύνταγμα είναι με το μέρος μας και αναμένουμε ότι θα επικρατήσουν ξανά», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρωτοφανή πρωτόκολλα ασφαλείας για τον Πούτιν – Απομονωμένος σε καταφύγια υπό τον φόβο δολοφονίας
Ο Ρώσος πρόεδρος δεν επισκέπτεται τις κατοικίες του στην περιοχή της Μόσχας και στο Βάλνταϊ - Μάγειρες, φωτογράφοι και σωματοφύλακες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν δημόσιες συγκοινωνίες και ηλεκτρονικές συσκευές κοντά του, ενώ τα σπίτια τους παρακολουθούνται
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν
Μυστήριο με αμερικανικό αεροσκάφος ανεφοδιασμού – Εξέπεμψε SOS πάνω από τα Στενά του Ορμούζ και χάθηκε
Το γεγονός μάλιστα ότι αμέσως μετά την εξαφάνισή του απογειώθηκαν από τη βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ δύο ελικόπτερα H125, δείχνει ότι είχε ξεκινήσει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
Αεροσκάφος ανεφοδιασμού