Κόσμος

Ο μπέμπης το έσκασε: Μωρό 18 μηνών στη Βραζιλία φεύγει από τον παιδικό σταθμό για να βρει τη μαμά του στη δουλειά

Ο μικρός διέφυγε της προσοχής του προσωπικού, περπάτησε 50 μέτρα κι έφτασε στο γραφείο της μαμάς του - Η μητέρα έκανε καταγγελία
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ταλέντο στην απόδραση αποδείχτηκε ένας μπέμπης 18 μηνών στη Βραζιλία. Ο μικρός το έσκασε από τον παιδικό σταθμό – με μόνους μάρτυρες τις κάμερες κλειστού κυκλώματος – περπάτησε 50 μέτρα για να φτάσει στη δουλειά της μητέρας του.

Ο μικρός έφυγε σαν κύριος από τον παιδικό σταθμό στη Βραζιλία και δεν τον πήρε είδηση κανείς! Όταν ο έφτασε στη δουλειά της μητέρας του, τον είδε μια γραμματέας, η οποία στη συνέχεια οδήγησε το παιδί στη μητέρα του.

Αν και ευτυχώς το παιδί δεν τραυματίστηκε, οι συνθήκες αυτής της απόδρασης ώθησαν τη μητέρα του να υποβάλει καταγγελία.

Σε εξέλιξη είναι έρευνα για της συνθήκες «απόδρασης» του παιδιού, και πώς κατάφερε να διαφύγει της προσοχής του προσωπικού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη Ναβανεθέμ Πιλάι το Νόμπελ Ειρήνης για την προσπάθειά της να προωθήσει την ειρήνη και το διεθνές δίκαιο
Η Νοτιοαφρικανή είναι δικηγόρος, δικαστής και αγωνίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα - Από το 2008 έως το 2014 υπηρέτησε ως Ύπατη Αρμοστής των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα
Η Νοτιοαφρικανή Navanethem «Navi» Pillay