Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Μπιλ Κλίντον κοιτά σαν… ξερολούκουμο την Αριάνα Γκράντε και το twitter οργιάζει!

Ο Μπιλ Κλίντον κοιτά σαν… ξερολούκουμο την Αριάνα Γκράντε και το twitter οργιάζει!
Φωτογραφία Reuters

Η αδυναμία του στο ωραίο φύλλο γνωστή. Τόσο που παραλίγο να του στοιχίσει την προεδρία. Ο Μπιλ Κλίντον δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το βλέμμα θαυμασμού για την Αριάνα Γκράντε και το μίνι της. Και όλα αυτά στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν…

Ο Μπιλ Κλίντον ήταν ένας από εκείνους που μίλησαν για τη “βασίλισσα της σόουλ” μουσικής κατά τη διάρκεια της κηδείας της στο Ντιτρόιτ. Και η νεαρή ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε, με ένα μαύρο μίνι (καυτό) φόρεμα ερμήνευσε το θρυλικό “Natural Woman”.

Και όσο η 25χρονη τραγουδίστρια ερμήνευε, ο Μπιλ Κλίντον δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Μάταια προσπαθούσε ο Τζέσι Τζάκσον να του αποσπάσει την προσοχή. Ο Μπιλ είχε αλλού στραμμένο το ενδιαφέρον του. Και το βλέμμα του…

Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία EPA

https://youtu.be/ZhfHRHMy3N4

Δεν ήθελαν και πολύ οι χρήστες των social media. Τα σχόλια στο twitter (κυρίως) εκατοντάδες και καθόλου κολακευτικά για τον 42ο πρόεδρο των ΗΠΑ. Που “γλυκοκοίταζε” και “έγδυνε με τα μάτια του” (όπως έγραψαν πολλοί) την Αριάνα Γκράντε ενώ μερικές θέσεις μακριά καθόταν η σύζυγός του Χίλαρι.

https://twitter.com/HargraveGlobal/status/1035606814551724032

«Η Αριάνα Γκράντε έκανε τον Μπιλ Κλίντον να τα ρισκάρει όλα ξανά» έγραψε κάποιος. «Η Αριάνα Γκράντε και αυτό το μαύρο φόρεμα επανέφεραν τον Μπιλ Κλίντον στη ζωή» σχολίασε κάποιος άλλος.

https://twitter.com/SupaCrankIt/status/1035732102317264896

Κάποιοι χρησιμοποίησαν ακόμη και καρτούν ή… ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή: «ο Μπιλ Κλίντον κοιτά την Αριάνα Γκράντε όπως εγώ την πίτσα».

https://twitter.com/sydispink/status/1035762942401105923

https://twitter.com/sadbitchhrs/status/1035610365730717696

Άλλοι πάλι δεν το βρήκαν τόσο αστείο… Αντίθετα, θεώρησαν την εικόνα του πρώην προέδρου μάλλον ανατριχιαστική ή ακόμα και ασέβεια καθώς η Γκράντε εκείνη την ώρα τιμούσε τη μνήμη της Αρίθα Φλάνκλιν, μιας γυναίκας θρύλου για τη σόουλ μουσική. Και όχι μόνο…

«Η Αριάνα Γκράντε τραγούδησε στην κηδεία της Αρίθα Φράνκλιν και ο πρόεδρος Κλίντον είναι ακόμα ο πρόεδρος Κλίντον», σχολίασε άλλος χρήστης του twitter.

«Κοιτάξτε τα μάτια του Μπιλ Κλίντον κατευθείαν πάνω στον πισινό της Αριάνα Γκράντε. Κηδεία είναι, έλα ρε φίλε» έγραψε κάποιος άλλος.

Όσο για τη Χίλαρι Κλίντον είτε έχει πάθει πια… ανοσία είτε δεν την ενδιαφέρει καθόλου το τι κάνει ο Μπιλ. Και αφού τελείωσε την ερμηνεία της η Αριάνα Γκράντε, την πλησίασε και είχαν μια σύντομη συζήτηση, πριν ποζάρουν μαζί στον φωτογραφικό φακό…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις