Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Μπόνο δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Τραμπ! [vid]

Ο Μπόνο δεν αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Τραμπ! [vid]

Λίγες ημέρες αφότου ο Μπόνο χαρακτήρισε τον Ντόναλντ Τραμπ πιθανότατα ως τη χειρότερη ιδέα που συνέβη ποτέ στην Αμερική, οι U2 επέστρεψαν δριμύτεροι εναντίον του προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών.

Στη διάρκεια της εκτέλεσης του τραγουδιού “Desire” στο iHeartRadio Festival, στο Λας Βέγκας, οι U2 μετέτρεψαν τη ζοφερή ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ σε αισιόδοξο μήνυμα.

Ο Μπόνο ρωτούσε τους θαυμαστές του από το μικρόφωνο αν είναι έτοιμοι να τζογάρουν το αυτοκίνητό τους για να παίξει στο τεράστιο video wall το μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ “τι έχετε να χάσετε;”. “Είστε έτοιμοι να τζογάρετε το αμερικανικό όνειρο;” ρωτά ο Μπόνο για να ακολουθήσει και πάλι βίντεο από τον Τραμπ να λέει πως το αμερικανικό όνειρο είναι νεκρό.

Τότε ο Μπόνο φώναξε πως το αμερικανικό όνειρο είναι ζωντανό και συνέχισε να ερμηνεύει το τραγούδι Desire. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο Μπόνο επέκρινε τον Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας πως τον θεωρεί πολύ επικίνδυνο. “Οι σοφοί άνθρωποι δεν πρέπει να αφήσουν αυτόν τον άντρα να μετατρέψει τη χώρα σε καζίνο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: rollingstone

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε