Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Μπραντ Πιτ είδε πρώτη φορά τα παιδιά του μετά τον χωρισμό από την Αντζελίνα Τζολί

Ο Μπραντ Πιτ είδε πρώτη φορά τα παιδιά του μετά τον χωρισμό από την Αντζελίνα Τζολί

Μέρες μετά τον αιφνιδιαστικό χωρισμό του πιο λαμπερού ζευγαριού του Χόλιγουντ, ο Μπραντ Πιτ κατάφερε να δει για πρώτη φορά τα παιδιά του.

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί συμφώνησαν σε ένα καθεστώς προσωρινής κηδεμονίας εν μέσω ισχυρισμών πως ο διάσημος ηθοποιός κακοποίησε τον 15χρονο γιο τους Maddox κατά τη διάρκεια ιδιωτικής πτήσης.

“Ο Μπραντ Πιτ αγαπά τα παιδιά του περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο και είναι πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο για εκείνον. Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να είναι κοντά τους, τώρα και πάντα”, σημείωσε στο περιοδικό People άνθρωπος από το περιβάλλον του.

Ο Μπραντ Πιτ συμφώνησε σε ένα εθελοντικό πλάνο που συνιστάται από το Department Of Children And Family Services και περιλαμβάνει εποπτευόμενες επισκέψεις στα παιδιά του με την Αντζελίνα Τζολί, θεραπείες και τεστ για ναρκωτικά και αλκοόλ.

Βάσει των όρων της συμφωνίας, ένας θεραπευτής βρισκόταν με τον ηθοποιό κατά την πρώτη του επαφή με τα παιδιά του μετά την αιφνιδιαστική κατάθεση αίτησης διαζυγίου από την Αντζελίνα Τζολί στις 19 Σεπτεμβρίου.

Η προσωρινή συμφωνία λήγει στις 20 Οκτωβρίου και θα πρέπει να υπάρξει νέα διαπραγμάτευση. Απαιτείται παράλληλα ψυχολογική θεραπεία για τον Μπραντ Πιτ, την Αντζελίνα Τζολί και τα παιδιά, καθώς και ατομικές συνεδρίες.

Η Αντζελίνα Τζολί επιδιώκει την αποκλειστική επιμέλεια των 6 παιδιών τους Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox και Vivienne, ενώ ο Μπραντ Πιτ επιζητά την κοινή επιμέλειά τους.

Ενώ η Αντζελίνα Τζολί έχει προσλάβει την έμπειρη σε θέματα διαχείρισης κρίσεων Julie Smith, ο Μπραντ Πιτ έχει ζητήσει από την ομάδα του να μην παίξει βρώμικα εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε