Κόσμος

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα ήθελε να συνεχίσει ως ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ

Κρεμάει το κοστούμι του Τζέιμς Μποντ ο Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά θα εξακολουθεί να φοράει αυτό του ντετέκτιβ.

Όταν ο Ντάνιελ Κρεγκ ρωτήθηκε για το εάν θα ήθελε να ξαναπαίξει τον Μπενουά Μπλανκ στη συνέχεια της ταινίας «Στα μαχαίρια» απάντησε με ενθουσιασμό: «Φυσικά. Θα πετούσα πάνω από το φεγγάρι. Θέλω να πω ότι θα έκανα τα πάντα για τον Ράιαν. Αν γράψει κάτι, θα το κάνω. Φυσικά. Γιατί να μην θέλω; Πέρασα τόσο καλά όταν το έκανα. Αυτός είναι ο στόχος κάθε φορά, σε κάθε δουλειά. Ήταν σπάνιο αυτό που έγινε στην ταινία και ήταν τόσο ωραίο».

Από την πλευρά του και ο Ράιαν Τζόνσον που έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία «Στα μαχαίρια» δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα ήθελε να κάνει τη συνέχεια της ταινίας.

«Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν: Πρώτα απ’ όλα πρέπει να γράψω ένα σενάριο που να αξίζει τον κόπο, οπότε θα δούμε», δήλωσε ο Τζόνσον, που είναι υποψήφιος στην κατηγορία του σεναρίου για την ταινία «Στα μαχαίρια».

«Δεν θέλω να προκαταβάλλω κανέναν, αλλά είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω. Πρώτα απ’ όλα επειδή είχα τόσο καλή και διασκεδαστική συνεργασία με τον Ντάνιελ και δεύτερον επειδή θα επαναλάβουμε αυτό που είχε κάνει η Αγκάθα Κρίστι με τον Πουαρό και την Μις Μαρπλ, απλώς με μία διαφορετική προσέγγιση στο θέμα με τον Μπενουά Μπλανκ ως ντετέκτιβ. Οι επιλογές μου φαίνονται ατελείωτες με τρόπο που είναι πραγματικά συναρπαστικός», δήλωσε ο Τζόνσον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια επισκέφθηκαν τραυματίες του δυστυχήματος στην Κόρδοβα - Φωτογραφίες
Το βασιλικό ζεύγος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες που νοσηλεύονται, υπογραμμίζοντας ότι η σκέψη τους βρίσκεται κοντά σε όλους όσοι επλήγησαν από το δυστύχημα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας συνομιλούν με τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο «Reina Sofia»
Η Ryanair «τρολάρει» τον Έλον Μασκ ανακοινώνοντας προς τιμήν του προσφορά «θέσεων για μεγάλους ηλίθιους» με 16,99 λίρες
Η Ryanair ξεκινά την πώληση θέσεων «Big Idiot» καθώς εντείνεται η διαμάχη με τον Elon Musk ο οποίος είχε ζητήσει να απολυθεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αφήνοντας υπονοούμενα για πιθανή εξαγορά της από τον ίδιο
Ο Έλον Μασκ και ο διευθυντής της Ryanair, Μάικλ Ο'Λίρι