Κόσμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε προεκλογική ομιλία λόγω καταιγίδας

Μόνο σύμμαχος του Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ο καιρός, καθώς μια καταιγίδα τον ανάγκασε να μην μιλήσει στους οπαδούς του. 

Συγκεκριμένα ματαιώθηκε η προεκλογική ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στο Ουίλμινγκτον της Βόρειας Καρολίνας, μισή ώρα προτού ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ ανέβει στο βήμα. Ο λόγος ήταν επερχόμενη καταιγίδα, καθώς πλήθαιναν τα αστραπόβροντα στην περιοχή.

Σε μήνυμα που απηύθυνε μέσα από το ιδιωτικό αεροσκάφος του και μεταδόθηκε από τα μεγάφωνα στον χώρο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι υποστηρικτές του, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε «συντετριμμένος» για την ματαίωση της εκδήλωσης, εξηγώντας πως πρωταρχικό μέλημα ήταν η ασφάλεια όλων.

Ο 77χρονος μεγιστάνας είπε πως η εκδήλωση θα γίνει σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί προσεχώς και δεσμεύτηκε ότι θα επιστρέψει σύντομα στο Ουίλμινγκτον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ για τον θάνατο του Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: «Πρόκειται για τραγωδία – αποτέλεσμα εχθρικής αντίστασης Δημοκρατικών»
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, ο Ντόναλντ Τραμπ, «δεν θέλει να βλέπει ανθρώπους να σκοτώνονται στους δρόμους, αλλά απαιτεί το τέλος της αντίστασης και του χάους»
Στέλεχος του Γραφείου Ποινικής Σύλληψης (BCA) επιμελείται το σημείο όπου ο Alex Pretti, σκοτώθηκε από πυροβολισμούς ομοσπονδιακών υπαλλήλων της υπηρεσίας μετανάστευσης που προσπάθησαν να τον συλλάβουν, ενώ άνθρωποι συγκεντρώνονται σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο, στο Μινεάπολις