Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έσπασε αυτή την παράδοση των ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έσπασε αυτή την παράδοση των ΗΠΑ

Στα τέσσερα χρόνια της θητείας του, ο Ντόναλντ Τραμπ τα έκανε όλα αλλιώς. Προκάλεσε, εκνεύρισε και έσπασε παραδόσεις χρόνων, ακόμη και αιώνων. Μια όμως, ακόμη κι αν δεν υποδέχτηκε τον Τζο Μπάιντεν στο Λευκό Οίκο, δεν την έσπασε.

Ποια είναι αυτή η μια παράδοση που γλίτωσε από τα χέρια του Ντόναλντ Τραμπ; Η παράδοση που θέλει τον απερχόμενο να αφήνει ένα γράμμα στον διάδοχό του. Εν προκειμένω, ο Ντόναλντ Τραμπ στον Τζο Μπάιντεν.

Click4more «Απειλή» Τραμπ: Θα επιστρέψω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο

Εδώ και πολλές μέρες στην Ουάσινγκτον υπήρχε η φημολογία ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν θα άφηνε ούτε καν γράμμα στον Τζο Μπάιντεν. Δεν θα ήταν έκπληξη, εδώ δεν είχε καν το τακτ να πάει στην ορκωμοσία και να αποδεχτεί ότι ηττήθηκε στις εκλογές. Αλλά τελικά του άφησε, μόνο που κανείς δεν γνωρίζει τι του έγραψε. Ίσως εκεί τουλάχιστον τον συγχαρεί για τη νίκη του, όπως δεν έχει κάνει από την ημέρα που κρίθηκαν οι εκλογές.

Εκτός όμως από τον Ντόναλντ Τραμπ, γράμμα άφησε και η Μελάνια Τραμπ, στην Τζιλ Μπάιντεν. Μπορεί εξαιτίας της άρνησης του συζύγου της να παραδεχτεί ότι έχασε, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και η σύζυγός του να μην προσκλήθηκαν στον Λευκό Οίκο (όπως είχαν κάνει οι Ομπάμα για τους Τραμπ) αλλά η απερχόμενη Πρώτη Κυρία άφησε κι εκείνη το γράμμα της για τη διάδοχό της.

Το μόνο που είναι γνωστό για την επιστολή της Μελάνια στην Τζιλ Μπάιντεν είναι πως είναι ένα «σύντομο σημείωμα καλωσορίσματος» δήλωσε στο CNN πηγή με γνώση του θέματος.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις