Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι πολύ περήφανος για τα μαλλιά του…

Τραμπ
Φωτογραφία Reuters

Αν ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ένα (μόνο;) κόμπλεξ αυτό δεν είναι άλλο από τα μαλλιά του. Και φαίνεται πως δεν μπορεί να ξεπεράσει τα όσα λέγονταν προεκλογικά.

Όταν πριν από καιρό (όταν δεν ήταν πρόεδρος ακόμα) ο Ντόναλντ Τραμπ πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον. Και επέτρεψε στον γνωστό παρουσιαστή να του… ανακατέψει τα μαλλιά του για να αποδείξει ότι δεν είναι περούκα. Και το βράδυ της Δευτέρας (25.06.2018), σε ομιλία του στη Νότια Καρολίνα μίλησε ξανά για… τρίχες. Τις δικές του τρίχες.

«Είδατε τον Τζίμι Φάλον;» είπε και έδωσε ουσιαστικά το έναυσμα στους υποστηρικτές του να αποδοκιμάσουν. Και αφού απόλαυσε τις αποδοκιμασίες, είπε: «Ο τύπος ανακάτευε τα μαλλιά μου, μπροστά πίσω και ήταν τόσο απογοητευμένος που ανακάλυψε ότι είναι αληθινά. Δεν μπορούσε να το πιστέψει».

Θυμηθείτε τη… στιγμή του ανακατέματος

Ντόναλντ Τραμπ: Τα μαλλιά μου είναι το ατού μου

«Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω. Όλος ο κόσμος έλεγε ότι τα μαλλιά μου είναι ψεύτικα, ότι δεν είναι δικά μου και ότι φοράω περούκα. Αλλά δεν το λένε πια. Βρέθηκα σε καταιγίδες με ανέμους που έπνεαν με ταχύτητα 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Αν δεν είναι πραγματικά τα μαλλιά σας, μην θέτετε υποψηφιότητα! Μην θέτετε υποψηφιότητα!», αυτοαποθεώθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Και αποθεώθηκε και από τον κόσμο… Που πολύ αστείο το βρήκε το σόου του Τραμπ! (το σημείο περίπου στο 02:42)

https://youtu.be/bRY_YfC7fKI

Από τα μαλλιά στη… Χάρλεϊ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έμεινε μόνο στα μαλλιά του. Μίλησε για πολλά στη Νότια Καρολίνα.

Από το twitter επέλεξε να εξαπολύσει επίθεση στη Χάρλεϊ Ντάβιντσον. Αφορμή; Η ανακοίνωσή της ότι θα μεταφέρει την παραγωγή των μοτοσικλετών της που προορίζονται για τις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε άλλες χώρες. Στόχος της να αποφύγει τους δασμούς που επέβαλαν οι Βρυξέλλες σε αντίποινα για τους αμερικανικούς δασμούς στον χάλυβα και στο αλουμίνιο.

Ο Τραμπ δήλωσε «κατάπληκτος» διότι «η Χάρλεϊ-Ντέιβιντσον, από όλες τις εταιρείες, έγινε η πρώτη που κουνάει Λευκή Σημαία. Έδωσα σκληρή μάχη για αυτήν (την εταιρεία) και αυτή δεν θέλει να πληρώνει δασμούς για να πουλάει (μοτοσικλέτες) στην ΕΕ. Οι δασμοί είναι απλά πρόσχημα από μέρους της Χάρλεϊ, κάντε υπομονή!», έγραψε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις