Κόσμος

Ο Ομπάμα δίνει έγκριση στον Drake να τον υποδυθεί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Drake έχει πλέον τις ευλογίες του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να τον υποδυθεί σε περίπτωση που γυριστεί μία βιογραφική του ταινία.

 Μιλώντας στον Speedy Morman, ο Ομπάμα αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Drake να τον υποδυθεί λέγοντας: «Θα πω αυτό, ο Drake έχει τις ικανότητες να κάνει αυτό που θέλει. Εννοώ, είναι ταλαντούχους. Έτσι, αν έρθει η ώρα θα είναι έτοιμος…».

 Όταν ο Morman ρώτησε εάν ο Καναδός ράπερ έχει την έγκρισή του τότε ο Ομπάμα αναφερόμενος στις δύο κόρες του Μάλια και Σάσα είπε: «Ο Drake έχει, το πιο σημαντικό νομίζω, την έγκριση της οικογένειάς μου. Υποψιάζομαι ότι η Μάλια και η Σάσα θα το ήθελαν αυτό».

 Ο Drake έχει εκφράσει εδώ και πολλά χρόνια το ενδιαφέρον του να υποδυθεί επί οθόνης τον Μπαράκ Ομπάμα. Ήδη από το 2010 σε συνέντευξή του στο Paper είχε πει:  «Ελπίζω κάποιος να κάνει μια ταινία για τη ζωή του Ομπάμα σύντομα γιατί θα μπορούσα να τον υποδυθώ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζώνες «πολέμου» Γαλλία και Γερμανία: Εκτός ελέγχου οι διαδηλώσεις με μολότοφ, λεηλασίες, τραυματισμούς και εκατοντάδες συλλήψεις
Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων στη Γαλλία, βόμβα μολότοφ έβαλε φωτιά στο πόδι αστυνομικού, με έναν διαδηλωτή να σπεύδει να τον βοηθήσει
γερμανια
Ο Τραμπ προκαλεί ξανά το Ιράν παρά τις απειλές Χαμενεΐ: «Πρέπει να τακτοποιήσουμε στόχους στο Βουνό της Αξίνας»
Οι νέες δηλώσεις Τραμπ έρχονται λίγες ώρες μετά την εντολή που έδωσε ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ στα ιρανικά στρατεύματα, να χτυπήσουν χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, αν οι ΗΠΑ ξεκινήσουν ξανά τις επιθέσεις
Ντόναλντ Τραμπ