Κόσμος

Ο παράξενος βοτανικός κήπος της Νάντης

Τρεις νέες φιγούρες προστέθηκαν στην παράξενη παρέα φιγούρων που από πέρυσι έχει εγκατασταθεί στον Jardin des Plantes, τον βοτανικό κήπο της Νάντης στη Γαλλία.

Σημειώνεται πως η εγκατάσταση είναι μέρος του πρότζεκτ «Filili Viridi» του γάλλου καλλιτέχνη Jean Julien και θα παραμείνει στον κήπο έως τον Νοέμβριο του 2021.

Χαρούμενα και ελαφρώς σκανταλιάρικα, τα νέα μέλη της παρέας είναι κατασκευασμένα από βαμμένο ατσάλι ( https://www.instagram.com/p/CQlYF_srbn6/ ). Το ένα είναι ξαπλωμένο στη χλόη, ένα άλλο έχει σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο και το τρίτο έχει βουτήξει σε μια τεχνητή λιμνούλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jean Jullien (@jean_jullien)

Σημειώνεται πως στον Jardin des Plantes σημείο υπάρχουν έξι ακόμα φιγούρες από το περασμένο καλοκαίρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δεν πάτησε το «κουμπί» κατά του Ιράν, ανέστειλε για δύο εβδομάδες τις επιθέσεις, δεκτό το σχέδιο του Πακιστάν για παράταση στο τελεσίγραφο
Ο Τραμπ «παγώνει» τους βομβαρδισμούς κατά του Ιράν με την προϋπόθεση να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ - Τη συμφωνία εκεχειρίας φέρεται να αποδέχθηκε και ο Νετανιάχου
Ντόναλντ Τραμπ
Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την υγεία του Τραμπ μετά τις ακραίες δηλώσεις για το Ιράν: «Έχει άνοια;»
Οι συχνά αντιφατικές τοποθετήσεις του Αμερικανού προέδρου πυροδοτούν πολιτική σύγκρουση στην Ουάσιγκτον, με επικριτές του να μιλούν ακόμη και για προσφυγή στην 25η Τροπολογία
Ντόναλντ Τραμπ