Κόσμος

Ο παράξενος βοτανικός κήπος της Νάντης

Τρεις νέες φιγούρες προστέθηκαν στην παράξενη παρέα φιγούρων που από πέρυσι έχει εγκατασταθεί στον Jardin des Plantes, τον βοτανικό κήπο της Νάντης στη Γαλλία.

Σημειώνεται πως η εγκατάσταση είναι μέρος του πρότζεκτ «Filili Viridi» του γάλλου καλλιτέχνη Jean Julien και θα παραμείνει στον κήπο έως τον Νοέμβριο του 2021.

Χαρούμενα και ελαφρώς σκανταλιάρικα, τα νέα μέλη της παρέας είναι κατασκευασμένα από βαμμένο ατσάλι ( https://www.instagram.com/p/CQlYF_srbn6/ ). Το ένα είναι ξαπλωμένο στη χλόη, ένα άλλο έχει σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο και το τρίτο έχει βουτήξει σε μια τεχνητή λιμνούλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jean Jullien (@jean_jullien)

Σημειώνεται πως στον Jardin des Plantes σημείο υπάρχουν έξι ακόμα φιγούρες από το περασμένο καλοκαίρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
11
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS