Κόσμος

Ο παράξενος βοτανικός κήπος της Νάντης

Τρεις νέες φιγούρες προστέθηκαν στην παράξενη παρέα φιγούρων που από πέρυσι έχει εγκατασταθεί στον Jardin des Plantes, τον βοτανικό κήπο της Νάντης στη Γαλλία.

Σημειώνεται πως η εγκατάσταση είναι μέρος του πρότζεκτ «Filili Viridi» του γάλλου καλλιτέχνη Jean Julien και θα παραμείνει στον κήπο έως τον Νοέμβριο του 2021.

Χαρούμενα και ελαφρώς σκανταλιάρικα, τα νέα μέλη της παρέας είναι κατασκευασμένα από βαμμένο ατσάλι ( https://www.instagram.com/p/CQlYF_srbn6/ ). Το ένα είναι ξαπλωμένο στη χλόη, ένα άλλο έχει σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο και το τρίτο έχει βουτήξει σε μια τεχνητή λιμνούλα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jean Jullien (@jean_jullien)

Σημειώνεται πως στον Jardin des Plantes σημείο υπάρχουν έξι ακόμα φιγούρες από το περασμένο καλοκαίρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Bloomberg: Η Ευρωπαϊκή Ένωση σε κρίσιμο σταυροδρόμι μπροστά στο κύμα λαϊκισμού και εθνικισμού
Μετά την κρίση του ευρώ, το Brexit και την πανδημία, η ΕΕ κλονίζεται εκ νέου από μια σειρά κρίσεων, την ώρα που οι εθνικιστικές και λαϊκιστικές δυνάμεις ενισχύονται σε πολλά κράτη-μέλη
Η αστυνομία χρησιμοποιεί δακρυγόνα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στη Γαλλία
Καυστικός ο Τζον Στιούαρτ κατά του Τραμπ μετά την απομάκρυνση του Τζίμι Κίμελ: «Καλησπέρα από τον πατριωτικά υπάκουο οικοδεσπότη σας»
Επιστρέφοντας στο Comedy Central, ο παρουσιαστής σατίρισε τον Ντόναλντ Τραμπ και τη λογοκρισία γύρω από την υπόθεση του Τζίμι Κίμελ, σε ένα σόου γεμάτο ειρωνεία και πολιτική κριτική
Ο Τζον Στιούαρτ στο The Daily Show
2