Κόσμος

Ο Πούτιν παίζει χόκεϊ επί πάγου στην Κόκκινη Πλατεία [vid]

Αντιμέτωπος με αστέρες του χόκεϊ ήρθε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σε ένα παγοδρόμιο που είχε διακοσμηθεί στο πνεύμα των Χριστουγέννων και το οποίο ανοίγει κάθε χειμώνα τα τελευταία χρόνια στην Κόκκινη Πλατεία.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συμμετείχε σε έναν αγώνα χόκεϊ επί πάγου μαζί με άλλους αστέρες του αθλήματος, που οργανώθηκε τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στην Κόκκινη Πλατεία, έγινε γνωστό από το γραφείο της ρωσικής προεδρίας.

Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα παγοδρόμιο που είχε διακοσμηθεί στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το οποίο και ανοίγει κάθε χειμώνα τα τελευταία χρόνια, μεταξύ του Κρεμλίνου και του πολυκαταστήματος Goum.

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους ήρθε αντιμέτωπος με αστέρες του χόκεϊ όπως τον πρώην πρωταθλητή Παβέλ Μπουρε, που είχε κερδίσει ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ναγκάνο το 1998, τον θρυλικό αθλητή Βιάτσεσλαβ Φετίσοφ, αλλά και τον υπουργό Άμυνας της χώρας Σεργκέι Σοϊγκού, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=sv9DmUSstCo

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομική εισβολή στο αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό κανάλι TELE1 στην Τουρκία - Συνελήφθη ο διευθυντής, κατηγορείται για «κατασκοπεία»
Ο διευθυντής του τηλεοπτικού δικτύου, ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ του προφυλακισμένου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου και υπέρ ξένων υπηρεσιών
Αστυνομική επιχείρηση σε τουρκικό κανάλι
Βέβαιος ο Τραμπ πως το Ισραήλ δεν θα προσαρτήσει τη Δυτική Όχθη – «Δεν θα συμβεί επειδή έδωσα τον λόγο μου στις αραβικές χώρες»
Η Κνέσετ ψήφισε υπέρ της συζήτησης δύο νομοσχεδίων που επεκτείνουν την ισραηλινή κυριαρχία στη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακό έδαφος που κατελήφθη στον πόλεμο του 1967
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει το σχέδιο ειρήνης για την Γάζα
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να συναντηθεί με τον Πούτιν παρότι ακύρωσε το ραντεβού της Βουδαπέστης
Αλλά και ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου είπε από την πλευρά του ότι «ο διάλογος είναι πάντα προτιμότερος από την αντιπαράθεση, τις διαμάχες, πολλώ δε μάλλον από τον πόλεμο»
Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ
Στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά στη Γαλλία από την κακοκαιρία «Benjamin» - Ένας Γερμανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός στην Κορσική
Το θύμα κολυμπούσε με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, όταν παρασύρθηκαν από την ξαφνική άνοδο της στάθμης του ποταμού, που «φούσκωσε» από τις καταιγίδες
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη Γαλλία
Ανάλυση CNN: Η στρατηγική του Πούτιν να χειραγωγεί τον Τραμπ φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά της
Οι νέες αμερικανικές κυρώσεις εναντίον των ρωσικών πετρελαϊκών κολοσσών σηματοδοτούν μια στροφή στις σχέσεις μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίες χαρακτηρίζονταν επί χρόνια από καχυποψία και πολιτικό υπολογισμό
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ