Κόσμος

Ο Πούτιν ιδιοκτήτης ενός πανάκριβου και σπάνιου Patek Philippe;

Ένα ιδιαίτερα σπάνιο ρολόι χειρός Patek Philippe από τιτάνιο θα πωληθεί σε δημοπρασία στο Μονακό τον Ιούλιο από τον οίκο δημοπρασιών Monaco Legend.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο προηγούμενος κάτοχός του ήταν κάποιος Βλαντίμιρ Πούτιν… Σύμφωνα πάντως με τον τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, είναι αναληθείς οι πληροφορίες που θέλουν το ρολόι να ανήκε στον επικεφαλής του ρωσικού κράτος.
Δεν είναι σαφές πότε αγοράστηκε το ρολόι αυτό, καθώς τα συνοδευτικά χαρτιά του δεν αναφέρουν ημερομηνία.

Ωστόσο φαίνεται πως η αγορά του έγινε στο Λονδίνο, στο κατάστημα Watches of Switzerland, στο όνομα ενός Βλαντίμιρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν. Οι πιθανότητες μιας συνωνυμίας ή ενός αστείου είναι μικρές σε ένα τέτοιο θέμα, εκτιμά ο συντάκτης του Business Insider UK. Ο Πούτιν αγαπά πολύ τα ρολόγια. Το πάθος του για τα ρολόγια του δεν είναι μυστικό, γράφει η Le Point.

Για όσους αμφιβάλλουν ακόμη για το καλό γούστο και τα χρήματα που δαπανά στα ρολόγια ο σημερινός τσάρος της Ρωσίας, επιβάλλεται να κάνουν μια βόλτα στο Μονακό, εκεί όπου θα πωληθεί μεταξύ άλλων σπάνιων αντικειμένων το Patek Philippe 5208 P. Είναι απλά, ένα από τα πιο περίπλοκα ρολόγια του θρυλικού ελβετικού οίκου ωρολογοποιίας. Το συγκεκριμένο ρολόι πωλείται μόνο σε αξιόπιστους πελάτες του οίκου, δηλαδή σε αυτούς που αγοράζουν πολλά από τα ρολόγια του. Η τιμή του είναι 980.000 ελβετικά φράγκα (1 εκατομμύριο δολάρια) και είναι ένα από τα ακριβότερα ρολόγια στην αγορά, σύμφωνα με το Hodinkee.

Δεν προκαλεί έκπληξη που ο Πούτιν θα μπορούσε να πουλήσει ένα τέτοιο σπάνιο και ακριβό ρολόι. Είναι γνωστός λάτρης των ρολογιών, επισκέπτεται εκδηλώσεις όπου εκτίθενται συλλογές ρολογιών. Το κόστος του καθενός από τα συγκεκριμένα ρολόγια είναι αρκετές φορές υψηλότερο από τις ετήσιες αποδοχές του Πούτιν ως προέδρου της Ρωσίας, που εκτιμώνται σε 112.000 δολάρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γιατί ο Τραμπ δεν μπορεί να πουλήσει τους F-35 στην Τουρκία: Οι αντιδράσεις και τα εμπόδια για την άρση των κυρώσεων
Βουλευτές του Κογκρέσου ζητούν να μην επιτραπεί η πώληση των μαχητικών αεροσκαφών στην Τουρκία - Αντίθετος και ο Νετανιάχου που μιλά για αλλαγή ισορροπίας δυνάμεων στην περιοχή
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Ντόναλντ Τραμπ 14
Δικαστική ήττα για τον πρίγκιπα Χάρι: Απορρίφθηκε η αγωγή κατά της Daily Mail – «Η απόφαση αποτελεί “πλήρες και προφανές κουκούλωμα”»
Ο πρίγκιπας Χάρι υπέστη σημαντική ήττα στη δικαστική του διαμάχη με την εκδοτική εταιρεία της Daily Mail, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο του...
Πρίγκιπας Χάρι
Μακρόν: Η Γαλλία θα επιστρέψει στη Συρία περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ που είχε κατασχέσει από την οικογένεια Άσαντ
Το Παρίσι επανεξετάζει τη συνεργασία του με τη Συρία και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει υποστήριξη από τις γαλλικές ειδικές δυνάμεις στις επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους
Εμανουέλ Μακρόν
Σοκ στο Μαρόκο: Πέντε γυναίκες καταγγέλλουν τον καθολικό αρχιεπίσκοπο του Ραμπάτ για σεξουαλική κακοποίηση
Σε γραπτή μαρτυρία μιας γυναίκας αναφερόταν ότι ο καρδινάλιος έκανε «απρεπείς χειρονομίες», μεταξύ αυτών ήταν και μια «προσπάθεια να την πλησιάζει σωματικά», σαν απόπειρα να την αγκαλιάσει
Ο καρδινάλιος Cristobal Lopez Romero