Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε το αγαπημένο ανέκδοτο της πριγκίπισσας Σάρλοτ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε το αγαπημένο ανέκδοτο της πριγκίπισσας Σάρλοτ
Reuters

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε το αγαπημένο ανέκδοτο της πριγκίπισσας Σάρλοτ το πρωί της Πέμπτης (25.04.2024) κατά τη διάρκεια μιας αιφνιδιαστικής επίσκεψης σε σχολείο, στο πλαίσιο μιας ημέρας υποχρεώσεων στα West Midlands.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφθηκε τον Freddie Hadley, 12 ετών, στο St Michael’s Church of England High School στο Rowley Regis, Sandwell, αφού ο νεαρός είχε στείλει ένα γράμμα στον πρίγκιπα της Ουαλίας πέρυσι προσκαλώντας τον να δει τις πρωτοβουλίες τους για την ψυχική υγεία και μοιράστηκε με τα παιδιά με τι γελάει η πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρίγκιπας συνάντησε τον Freddie και τους συμμαθητές του στον σχολικό ραδιοφωνικό σταθμό, όπου του ζητήθηκε να μοιραστεί ένα «μπαμπαδίστικο αστείο».

Ο Γουίλιαμ αποκάλυψε ότι το αγαπημένο ανέκδοτο της πριγκίπισσας Σάρλοτ είναι το «Interrupting Cow» (Η αγελάδα που διακόπτει) προσθέτοντας: «Αυτό το ακούω πολύ στο σπίτι αυτή τη στιγμή» και μάλιστα έκανε και όλο τον διάλογο με την βοήθεια των παιδιών. 

  • Ποιος είναι;
  • Η αγελάδα που διακόπτει
  • Ποιος;
  • Μουυυυ

Καθώς κάποιοι γελούσαν και κάποιοι δυσανασχέτισαν με την ατάκα, ο Γουίλιαμ επέμεινε ότι ήταν το καλύτερο αστείο που μπορούσε να σκεφτεί.

Ο Freddie Hadley, 12 ετών, δημοσίευσε την επιστολή του στο X, πρώην Twitter, τον περασμένο Οκτώβριο, την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, λέγοντας στον πρίγκιπα για τη λαμπρή δουλειά που έκαναν αυτός και οι φίλοι του στο St Michael’s Church of England High School στο Rowley Regis, Sandwell.

Προς μεγάλη του χαρά, ο Γουίλιαμ απάντησε προσωπικά, γράφοντας:

«Καλησπέρα Φρέντι, λυπάμαι πολύ που η Κάθριν και εγώ δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σου και με τους υπόλοιπους μαθητές του St Michael’s σήμερα. ‘Η αντιμετώπιση των προκλήσεων και του στίγματος της ψυχικής υγείας είναι τόσο σημαντική, παρακαλώ συνεχίστε αυτό το σημαντικό έργο. W».

Αλλά η επιστολή του Freddie είχε σαφώς βαθιά συγκινητική επίδραση στον πρίγκιπα, ο οποίος ζήτησε από την ομάδα του να κανονίσει κρυφά μια επίσκεψη στο σχολείο την επόμενη φορά που θα προγραμματίσει δημόσιες υποχρεώσεις στα West Midlands.

Και σήμερα σόκαρε τον μαθητή και τους συμμαθητές του, καθώς έφτασε αιφνιδιαστικά ως η πρώτη από τις τρεις υποχρεώσεις του στην περιοχή.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας συνεχάρη τον Freddie για την πρωτοβουλία του και του είπε: «Μπράβο σου, είμαι εδώ τώρα».

Και πρόσθεσε: «Το γράμμα σου έπιασε τόπο. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να έρθω σε σένα τον Οκτώβριο».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις