Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ο Πρίγκιπας Λούις αναμένεται να «κλέψει» την παράσταση και τα Χριστούγεννα

Ο Πρίγκιπας Λούις αναμένεται να «κλέψει» την παράσταση και τα Χριστούγεννα
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Ο Πρίγκιπας Λούις, ο αξιολάτρευτος γιος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, πρόκειται να συμμετάσχει κανονικά στους δημόσιους εορτασμούς της βασιλικής οικογένειας για τα Χριστούγεννα και η Βρετανία ετοιμάζεται να τον δει να «κλέβει» και πάλι την παράσταση.

Μετά το γέλιο που προκάλεσε στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, κερδίζοντας τις καρδιές όλης της Βρετανίας και όσων παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις, ο αξιολάτρευτος Πρίγκιπας Λούις ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο και τα Χριστούγεννα.

Όπως αναφέρει η Mirror, η βασιλική οικογένεια επιστρέφει στην παράδοση και θα πάει στο Σάριγχαμ, στο βασιλικό εξοχικό, για να γιορτάσει τα Χριστούγεννα. Έτσι, η νέα γενιά αναμένεται να βρίσκεται στο προσκήνιο, αφού τα παιδιά του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον θα συμμετάσχουν μαζί τους στον καθιερωμένο περίπατο, για να συναντήσουν και να ευχηθούν στα πλήθη.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας του Γουίλιαμ και της Κέιτ

Ο πρίγκιπας Λούις θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στον περίπατο και πιθανότατα θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του. Αν και, η απόφαση να εμφανιστεί δημόσια θα ληφθεί την ημέρα που θα γίνει και ο βασιλικός περίπατος.

Όμως, οι πληροφορίες της Mirror αναφέρουν ότι ο αξιολάτρευτος 4χρονος πρίγκιπας θα περπατήσει μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά του, αφού η αδερφή του, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, είχε κάνει πολύ θετική εντύπωση το 2019, όταν συμμετείχε στον περίπατο και είχε τη σημερινή ηλικία του Λούις.

 

Ο βασιλικός περίπατος είναι μια πολύτιμη οικογενειακή παράδοση της ημέρας των Χριστουγέννων για τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Περπατούν από το εξοχικό του Σάριγχαμ προς την εκκλησία της Αγίας Μαίρης Μαγδαληνής για να παρακολουθήσουν την πρωινή λειτουργία. Κατά τη διάρκεια, χαιρετούν και συνομιλούν με το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί.

Μπορεί η περίοδος πένθους να τελείωσε και τα πάντα να επιστρέφουν σε ομαλούς ρυθμούς στη Βρετανία, όμως η φετινή θα είναι η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια θα πάει στο Σάριγχαμ χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Γι’ αυτό και ο βασιλιάς Κάρολος, που θα γράψει ιστορία με την πρώτη του εορταστική ομιλία ως ο πρώτος άνδρας μονάρχης που θα μιλήσει στο έθνος στην τηλεόραση την ημέρα των Χριστουγέννων, αναμένεται να τιμήσει την εκλιπούσα βασίλισσα και μητέρα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Mirror, αναμένεται να αναφερθεί και στον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, παρά τα όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα από το ντοκιμαντέρ τους στο Netflix. Ήδη έχουν γίνει τα γυρίσματα της ομιλίας από τις 13 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με γκάλοπ, το 38% του πληθυσμού θα συντονιστεί στην τηλεόρασή του για να παρακολουθήσει το μήνυμα του βασιλιά.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις