Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο πρίγκιπας Χάρι έτοιμος να αποκαλύψει τον «βασιλικό ρατσιστή»

Ο πρίγκιπας Χάρι έτοιμος να αποκαλύψει τον «βασιλικό ρατσιστή»

Τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με το Μπάκιγχαμ και όπως φαίνεται έτσι θα μείνουν, αφού στην αυτοβιογραφία του αναμένεται να αποκαλυφθεί το όνομα του «βασιλικού ρατσιστή» που αναρωτιόταν για το χρώμα του δέρματος του Άρτσι. Γεγονός που θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο Παλάτι…

Ο πρίγκιπας Χάρι, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun, ετοιμάζει ένα βιβλίο για τη μητέρα του και έχει επικοινωνήσει με πολλούς από τους στενούς φίλους της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Τα όσα αναμένεται να αποκαλυφθούν, στο βιβλίο που ετοιμάζεται εδώ και ένα χρόνο υπό άκρα μυστικότητα, πρόκειται να φέρουν το Μπάκιγχαμ σε πολύ δύσκολη θέση. Σύμφωνα με τη Sun, τη συγγραφή του βιβλίου έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Τζον Τζόζεφ Μέρινγκερ, ο οποίος έχει ήδη λάβει ως αμοιβή 1 εκατ. δολάρια. 

Το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House. Πρόκειται για τον ίδιο οίκο με τον οποίο συνεργάστηκε και η σύζυγος του, Μέγκαν Μάρκλ, για το πρώτο της παιδικό βιβλίο «The Bench», το οποίο πραγματεύεται τη σχέση πατέρα – γιου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει μια συμφωνία του ζεύγους με τον συγκεκριμένο οίκο για έναν αριθμό βιβλίων.

Αν και δεν έχουν γίνει γνωστοί οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι, έγιναν γνωστές οι απολαβές. Έχει ήδη λάβει 20 εκατ. δολάρια, κάτι που φαίνεται να είναι μόνο η αρχή. Σύμφωνα μάλιστα με οικονομικούς αναλυτές, ο πρίγκιπας Χάρι έχει συμφωνήσει να λάβει και ποσοστά επί των πωλήσεων του βιβλίου του.

Το βιβλίου πρίγκιπα Χάρι, όπως αναφέρει ανακοίνωση του επιμελητή, θα αποτυπώνει με ειλικρίνεια και ωμότητα τη διαδρομή της ζωής του. Τίποτα δεν θα μείνει εν κρυπτώ. Οι περίπλοκες σχέσεις με την οικογένειά του, το διαζύγιο των γονιών του, ο θάνατος της μητέρας του, η σχέση του με τη Μέγκαν Μάρκλ και όλα τα παρελκόμενα αυτής. 

Με πληροφορίες από The Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις