Κόσμος

Ο πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ κάνουν συχνά Zoom με την Κέιτ Μίντλετον όταν μαγειρεύει

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρίγκιπας Γουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ γυρίζουν σελίδα στις σχέσεις τους. Αυτό τουλάχιστον διακινείται από ειδικούς στα θέματα της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας. 

Παρά τα όσα έχει περάσει η βασιλική οικογένεια μετά το Megxit και την πολύκροτη συνέντευξη των Σάσεξ στην Όπρα, τα πράγματα φαίνεται ότι παίρνουν άλλη τροπή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι επικοινωνούν συχνά με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Πολλές φορές μάλιστα – όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Παλάτι – κάνουν κλήσεις μέσω Zoom και FaceTime. 

Σε αυτές τις χαλαρές βιντεοκλήσεις λοιπόν, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, η Κέιτ Μίντλεντον αρκετές φορές είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει, ενώ ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, ετοιμάζει το απογευματινό τους τσάι. «Είναι ξεκάθαρο πως οι ένταση ανάμεσα τους έχει μείνει στο παρελθόν» αναφέρουν πηγές από το Παλάτι, σχολιάζοντας τη συχνή επικοινωνία που φαίνεται να έχουν πλέον με τους Σάσεξ. 

Με πληροφορίες από The Independent

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Υποχωρεί το δολάριο, πιέσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
Η προοπτική ενός διχασμένου πολιτικού σκηνικού στην Ουάσινγκτον δημιουργεί αβεβαιότητα σχετικά με τη δυνατότητα του Ντόναλντ Τραμπ να προωθήσει την οικονομική και νομοθετική του ατζέντα
Δολάρια
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Η εκλογική βελόνα των NYT δείχνει σαρωτική νίκη των Δημοκρατικών σε Γερουσία και Βουλή
Οι Δημοκρατικοί θα μπορούσαν να ανακτήσουν τον έλεγχο και των δύο νομοθετικών σωμάτων του Κογκρέσου, εξέλιξη που θα αποτελούσε σημαντικό πολιτικό πλήγμα για τον Ντόναλντ Τραμπ
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ